icon

Strach z ústupu tehotenských príznakov: Máte skúsenosť?

esterka13
16. jan 2025

Ahojte , som 8+1 , asi od polovice 5tyzdna som mávala nevoľnosti , bolesti pŕs , únava , citlivosť na pachy no dnes ráno som vstala a mne nič nieje , v pohode som zjedla aj to z čoho mi bolo ešte včera zle , prsia bolia výrazne menej
Veľmi sa bojím keďže mám za sebou jednu stratu v 22 týždni , máte s tým niektorá skúsenosť ? Na najbližšiu kontrolu k dr som objednaná až 30.1. 😕
Dakujem za každý koment 🙏

ivik4
16. jan 2025

Vsak nemusis mat stale priznaky, je to normalne.
Ja som zas priznaky mala a dietatu uz pritom nebilo srdiecko.
Skus sa upokojit, fakt . Stres Ti nepomoze
Viem ze stresujes, tiez som ,,potratila" v 5 mesiaci. Chapem

zitaje
16. jan 2025

Nemusí to nič znamenať, ale pravdu povediac mne sa stalo presne toto a neskončilo sa to dobre.

lenka1801
16. jan 2025

@esterka13 ja som teraz v 4 mesiaci a na začiatku som sa cítila tak ako ty, aj som zvracala, celodenné nevoľnosti a potom asi tak nejak po 8tt mi tiež niektorý deň bolo dobre, bez príznakov ale za deň-dva sa znova vrátili a takto to bolo do cca 13tt. Tiež som sa prvýkrát zľakla ale na druhý deň som už napríklad začala cítiť viac prsia a na ďalší deň opäť nevoľnosti . Uvidíš ako ti bude zajtra, pozajtra podľa mňa sa ti vrátia príznaky tehu 🙂

simona1998
16. jan 2025

@esterka13 to iste som riešila pár dni dozadu 🙂 som 7+4tt a na 4-5 dni mi ustúpili príznaky a zas sa mi vrátili s tým , že prsia ma bolia menej a to len bradavky na dotyk . Včerajšie sono dopadlo dobre , už aj so 🩷. Neboj sa .. tiež zabúdam nato , že som vôbec tehotná 😆😆

veronika_sk000
16. jan 2025

@esterka13 mne sa toto stalo teraz pri druhom tehotenstve, asi dvakrat mi na par dni prestalo byvat zle, potom ma prsia uz ani neboleli, ale tie nevolnosti mi dvakrat ustupili na nejake dva/tri dni a potom nastupili v plnej sile, celkovo mi ustupili v 12. tyzdni

vkatush
16. jan 2025

Tiež mi v cca 8tt zmizli z ničoho nič príznaky a teda mala som ich poriadne a zrazu nič. Keďže som mala aj bolesť brucha, tak som šla na gyn. pohotovosť. Našťastie všetko v poriadku, doktorka mi urobila ultrazvuk, povedala, že radšej 10x prísť zbytočne ako 1x neskoro.
A že takéto zmiznutia príznakov sú časté. Môžu znova prísť alebo nemusia. Moje sa vrátili po pár dňoch.

ona234
18. jan 2025

Ahoj, ja som 9tt, a vacsinu dni mám nevoľnosti, ale stane sa že niektoré dni takmer vôbec nemám, pricom u gyn vsetko v poriadku

naty_123
25. mar 2025

Ahoj ako to.dopadlo?