icon

Ťažoba od žalúdka

nunusik37
21. apr 2017

Ahojte baby posledne dni mam strasnu tazobu na zaludku ci zjem normalnu varu alebo obyvajne syrove pecivo. Po infuzkach uz konecne nezvraciam a teraz mi zacalo zasa toto. Po odgrgnuti sa mi na chvilu ulavi a potom nanovo. Viete poradit co s tym? Dakujem moc. 😘

lorela
21. apr 2017

Jedine gastroenterologické vyšetrenie ukáže príčinu. Takto to môže byť milión vecí.
Inak, syrové pečivo je pekne ťažké - syr strašne mastný, a ak je ho tam požehnane ako na pečive z Billa... Skôr suchár a čaj .

nunusik37
autor
21. apr 2017

Jeden trojuholnik lunexu na penovom rozteku. Take ranajky mi davali aj v nemocnici.

lorela
21. apr 2017

@nunusik37 Aha, čiže takýto rožok. No aj tak, tavené syry nie sú vhodné. Pri problémoch so žalúdkom duplom nie. Takže si bola aj v nemocke, na infúziách - tam nerobili sériu vyšetrení? Neodporučili šetriacu diétu?

eeffka
21. apr 2017

@nunusik37 no porodit... a prejde to.
mne bolo blbo 9m, ci take ci onake, ci som jedla ci nejedla, stale zle v zaludku, nevracala som
+potom do toho palenie zahy....same lakocinky
porodila som a do 8hod moje problemy prestali

sunshine1311
21. apr 2017

@nunusik37 čo sa týka stravy v nemocnici, vôbec sa tým neriaď doma.Píšem z vlastnej skúsenosti , keď som týždeň ležala v nemocnici kde mi zistili zápal žalúdka, vred na žalúdku a intoleranciu na laktózu.Po návrate domov som sa stravovala presne tak ako v nemocnici a denno- denne som mala nevoľnosti , bolesti brucha, keď som šla na kontrolu na gastro a povedala o svojich problémoch pýtal sa ma lekár na stravovanie, keď počul , že na raňajky jem jogurty , "syrokrém" a mnoho iných vecí, ktoré mi dávali aj v nemocnici zhrozil sa.Takže v tomto by som sa nespoliehala na nemocničnú stravu.A ako už písala kočka vyššie, ak máš problémy so žalúdkom syry a celkovo mliečne výrobky úplne vylúč.

nunusik37
autor
21. apr 2017

@lorela jasne,ze mam dietu dodrziavat.aj dodrziavam ale teda teraz posledne 2 dni su otras.

nunusik37
autor
21. apr 2017

@sunshine1311 napadlo uz aj mna,ze mi asi mliecne nerobi dobre. Vyskusam to vylucit a uvidim ci sa aspon troska polepsi.dakujem za rady