Tehotenstvo bez nevoľnosti
Ahojte je to normálne ze na sebe nepociťujem nič extra v tehotenstve len občas pichnutie v podbrušku..Sém tam viac ale inak nič keď som bola tehotná vždy som mala veľké nevoľnosti a bolo mi všetko od začiatku..teraz nič som v 10 týždni tehotenstva..ďakujem
Ano je to uplne normalne. Aj ja som tak mala. Rastlo len brucho. Ziadne chute, nic.
Ahoj,ani ja som nemala žiadne nevoľnosti počas tehotenstva a všetko bolo v poriadku 🙂
Úplne normálne. Bud rada. Mne keby narástlo brucho, aj to až po 6 mesiaci, ani neviem, že som tehotná. Nemala som absolútne žiadne problémy až do konca, vratane skveleho porodu. Keby každé tehotenstvo bolo také, tak budem kľudne tehotná aj 100 rokov 😁
pri troch tehu som nemala žiadne nevolnosti... len pri synovi som odpadávala - užila som si aj za ostatné tehu..
Ani pri jednom tehotenstve mi nebyvalo zle.nic mi nebolo, absolutne.frcala som v 2 robotach a normalne zila🙂 vdaka Bohu😉
Ja má dve zdravé dcéry a za obidve tehotenstvá dohromady mi bolo zle asi 4 alebo 5 krát.
To preto,že niektorá grcá aj za teba. Napríklad ja... Nevoľnosti byť nemusia vôbec, môžu prísť aj neskôr. Určite to nie je žiaden problém.
Baby a ani prsia vás neboleli prípadne nebolia tie co ste tehotné? Lebo mňa to pri predchádzajúcich tehu teda nie..ka s ani neverila ze je to možné lebo predtým som si odgrcala za vsetky ženy..ako mne bolo hrozne zle ja som nemohla fungovať a pravidelne na infuzkach som bola..žila s len cole a rozkoch lebo iné môj žalúdok nedal..a prsia mi išli vybuchnúť..teraz nič len to brucho ..
Ja som v 9tt a tiež nič extra.. jedine unava byva mi ťažšie na zaludku po niekotorych jedlach a mierne zvacsene prsia inak vôbec nič žiadne grcacky ani manebolia prsia
Ja cakam stvrte dieta a nezvracala som ani v 1 tehotenstve, tedaaa...v tomto poslednom stvrtom ano, ale len preto, ze som od dcery chytila crevnu chripku 😅. Aby mi luto nebolo za grcanim asi 😅.
Inak, tazko mi bolo, vselijako, vlci hlad, nechutenstvo, a kedeco take jemne, ale typicke grcacky napriklad nie.
Obe tehotenstva bez príznakov, žiadne zvracanie, možno väčší hlad a trocha únava. Je to ok, bud rada, keď počúvam story od inch, ver mi stačí mať veľké bruško sem ram kopne a pod. Bud len rada.
But rada a užívaj si to.mne zacali pri prvom nevoľnosti az okolo 10-11tt a boli mi zle az do konca!!! Teraz mi zacali od 6tt a uz su to vyse 2mesiacov co mi je zle a grcam

Nevoľnosti nie sú povinný príznak. Bud rada a užívaj si