Test na určenie pohlavia - Woman secret
Ahojte chcem sa spýtať má niekto skúsenosť s testom na určenie pohlavia ? Presne (Woman secret - girl or boy)
Ukazuje správne ?
@melania12345 ale ona sa nepytala či by si to niekto spravil, ona sa pýtala či ukazuje spravne alebo nie. A to že chce niekto vedieť pohlavie neznamená, že sa bude tešiť z akéhokoľvek pohlavia a hlavne z toho, že bábätko bude zdravé.
Mne neukazal dobre tento test....a neukázalo mi dobre ani lacnejšia alternatíva sóda test 😅
Neviem na akom základe je ten test ale keď si dáš zistiť len pohlavie z krvi nie je to o tolko drahsie ako tento test. A vyššie som chcela napísať že to že chce vedieť pohlavie neznamená, že sa nebude tešiť z akéhokoľvek pohlavia. Každá budúca mamička sa teší nech to je čokoľvek ale zvedavosť je veľká
Sestre neukázal dobre, kamoške áno. Ale myslím, že sú to vyhodené peniaze
Kedze mas az 1 sancu z dvoch, tak vzdy sa najdu ludia, cca polovica, ktori Ti povedia, ze im ukazal spravne 🙂
My sme určovali pohlavie podľa čínskeho kalendára? Neviem presne sko sa to vola a správne vyšiel 😂 aj všetkým naokolo 😂😂 pre tu srandu skús 🙂 ale áno najlepšie vyjde určenie pohlavia z krvi, my sme si dali v rámci trisomy určiť 😁
@darinsalvag a mne nie a trom kamoskam co teraz porodili tiez nie 🙂 vravim 50/50 🤪 ale pre tu srandu som si tiez ten cinsky pozrela ale teda Klara to nebude
Vyhodené peniaze 😊
@petamich nezabudni že tam davas vek o rok viac ako máš. Lebo podľa čínskeho kalendára máš rok keď sa narodíš 🙂
@ttamia30 nehnevajte sa ale je to zbytočné. Ten test ukáže náhodne. Tiež som nad ním rozmýšľala ale čítala som recenzie a skúsenosti a ten ten je iba čisto náhodný niekomu trafil niekomu nie

@ttamia30 kamoške ukázal správne