Tmavohnedé špinenie v 9. týždni tehotenstva
Ahojte, v pondelok som bola na prvej prehliadke a som cca 8-9 tt. Včera večer som mala špinenie tmavohnedé, takú ako keby zrazeninu a aj dnes. Ale to len tak raz za deň. Čítala som, že to býva, keď sa maternica rozťahuje, alebo praskne nejaká žilka. K doktorke mám prísť v utorok. Je možné, že by to bol potrat tretí deň po prehliadke? Mala ste niektorá niečo podobné? Ďakujem.
@filipko_melanie ahoj prvy krat to bol u mna MA v 10tt teraz druhy krat som tiez spinila ale trosku ani dr nevedel z coho radsej zajdi k dr nechcem ta strasit
@lubkababulka Ďakujem
@zuzu1994 Ďakujem, zajtra jej zavolám.
teraz sme to riešili .... pozri troška nižšie... to isté len v 7 tt
@filipko_melanie určite choď hneď k doktorke.. my sme tak v 7 tt prišli o malé, začalo to hnedým špinením
@rarara88 A prosím vás, mali ste toho veľa čo len troška? A potom sa spustila aj krv, mali ste bolesti? Ďakujem za odpoveď.
@filipko_melanie Ahoj, ja som v začiatkoch 7.týždna a spinila som celkom dosť cca 3 dni, aj trochu krvi sa mi zdalo. Včera som išla na pohotovosť a mam všetko v poriadku, povedala ze to je u tehotných žien úplne bežné. Pokiaľ nie je čistá krv a kusy krvi tak je všetko ok 🙂 tak hlavu hore
@filipko_melanie Ahoj aj ja som to mavala tak ako pises a lejar povedal ze ak to je hneda krv ze to nevadi ze to tak moze byt. Vzdy bolo vsetko v poriadku. Ale ak chces istotu tak zajdi k dr.

Áno, mala. Určite to treba vyšetriť. Hneď som volala dr.a na druhý deň išla na sono. Bol to hematóm, krvná zrazenina, pichala som si pre istotu injejcie. Trvalo to asi týždeň, ale určite by to chcelo navštíviť lekára a vedieť naisto, čo to je...