icon

Tupá bolesť v podbrušku

vasjar
26. okt 2020

Žienky, zobudila som sa na takú "tupu" bolesť v podbrušku, na pravej strane. Takúto bolesť som mávala keď som mala dostať menštruáciu. No teraz to je bolesť skôr taka ostrejšia.
Co to môže byť?

somtuporady
26. okt 2020

Roztahovanie maternice 🙂ešte ťa to pár týždňov takto bude boliet

vasjar
autor
26. okt 2020

@somtuporady ale to teraz bolelo až veľmi veľmi. Som miestami nevydržala. Potom to trosku utichlo. Mam sa báť?

somtuporady
26. okt 2020

Nie netreba sa báť. Sleduj si či nekrvacas. 🙂Bude to ok, teš sa z bábätka, veľa oddychuj

vasjar
autor
26. okt 2020

@somtuporady nie nekrvaacam. Ale zato dosť často chodím na WC, aj 4 krát v noci

mima173
26. okt 2020

@vasjar je to úplne v poriadku, kým nekrvácaš. Mňa tiež ešte občas tak nepríjemne pichne v podbrušku až niekedy mi to udrie do krížov presne ako som mávala pri menzese. Ja som v 10tt a WC je môj naj kamoš, aj 10x do dňa musím ísť a to ani toľko vody nestihnem vypiť 😂😂😂 Mne pomáha keď si chvilku ľahnem, a keď som v práci tak si spojím 2 stoličky a aspoň na 5 minút oddýchnem s vyloženými nohami kým bolesť neustúpi 🙂

vasjar
autor
26. okt 2020

Pan doktor mi však povedal ze mam brat No-SPU a magnézium. Magnézia by som sa nebála ale ta nospa je bezpečná?

mima173
26. okt 2020

@vasjar ja som si nospu dala už párkrát a všetko je Ok. Aj môj lekar mi povedľa že môžem ale že sa to nemá preháňať