icon

Užívanie železa v 1. trimestri?

bobricek1979
7. aug 2018

Ahojte maminy myslíte, že môžem používať v prvom trimestri či sa poradiť s dr?

užívanie železa v 1. trimestri?
karin12346
7. aug 2018

@bobricek1979 Ja používam gs mamavit a mám tam Železo 20 mg. Tak podla mna možeš kludne.

bobricek1979
autor
7. aug 2018

@karin12346 ďakujem veľmi pekne 😊

elizita
7. aug 2018

Zelezo by sa malo uzivat len ak sa preukaze nedostatok, kedze sa ti moze v tele usadzat ako nadbytocne. Ja uzivam Floradix sirup, aj cela rodina. Uzivala som ho aj po prvom porode.

bobricek1979
autor
7. aug 2018

@elizita a vďaka jasné uvidíme čo dr určite sa poradím ďakujem len sa cítim extrém unavená tak som tak nahlas uvažovala vydržím kým pôjdem k dr

siska53
7. aug 2018

@bobricek1979 ja neviem, brala som.sice nejaky multivitamin,ale ci tam.bolo zelezo.. ja som brala az vtedy,ked mi z krvi zistili,ze sa blizim ku chudokrvnosti..aj to len kazdy druhy den..

bobricek1979
autor
7. aug 2018

@siska53 no však to uvidím no čo povie dr, ďakujem

pastelka99
7. aug 2018

@bobricek1979 a je to potrebné pre teba , mas nizky hemoglobin ? Pockaj na krvny rozbor a dozvies sa, tvoj gynekológ ti určite odporučí ak to bude potrebné. Zbytocne do seba nepchaj umelé vitamíny, radsej siahni a jedz viacej zeleniny co obsahuje zelezo...toho je dosť...vitamíny su marketingový ťah

bobricek1979
autor
8. aug 2018

@pastelka99 presne tak, ako vravíš počkám a uvidím jasné jem zeleninu ovocie a ďakujem

malinajahoda
20. aug 2018

Ahoj, ja som počas celého tehotenstva brala GlobiFer Forte. Ešte aj teraz po pôrode musím. Že vraj je to veľmi dobré, pretože si nemusíš dávať pozor na to čo ješ a piješ a nezapeká z toho.