icon

V 1. týždni som brala antibiotiká. Môžu uškodiť bábätku?

timea5
31. dec 2013

Prave som sa dozvedela ze som tehotna,mam a toho zly pocit pretoze pred dvoma tyzdnami som brala dost silne antibiotika.Pred tym ako som ich zacala brat som si robila test a vysiel negativny,asi som bola len v prvom tyzdni.mohlo to nejako uskodit?

spisiacka
31. dec 2013

Nie nijako to neposkodilo. Ak sa tehu udrzalo tak je urcite v poriadku.

henikav
31. dec 2013

mozes byt uplne kludna, tak skoro este nemate prepojeny krvny obeh, takze nic nerozi. Priroda je mudra a babatku antibiotika urcite neuskodili

zvedavamt
31. dec 2013

zozen si bio chlorelu GW, je to prirodne probiotikum ,ktore s dostatkom tekutin zbavi telo bezpecne napachanych skvod po ATB a prospeje aj babatku / staci polovicna davka, zacat od 3 denne/ mam odskusane

ematko29
31. dec 2013

presne to isté som mala aj ja ked som čakala druhú dcerku.Lekárka mi vravela,že v tak skorom štádiu je to bud alebo.Bud sa to potratí hned ,alebo je vsetko v poriadku.V tak skorom stadiu sa vedia bunky priam zázračne regenerovať.Mám zdrtavú 4ročnú dcerku

hanelka1
31. dec 2013

neboj sa, urcite je babo ok, inak by sa potratilo, ak sa drzi, nic sa mu nestalo🙂

googlinqa
31. dec 2013

nie neuskodilo

chokma
6. jan 2014

prvy tyzden tehotenstva ani tehotne vlastne nie sme, takze neboj... ak budes mat stastie, tak pocas tehotenstva budes zdrava a nebudes musiet brat nejaky liek, ale je mozne, ze cosi chytis - aj napriek opatrnosti - a bude treba aj nejaky liek, lebo nechat chorobu len tak nie je tiez dobra volba pre babatko...