V ktorom som týždni, keď mi menzes mešká dva týždne?
v ktorom som tyzdni ked dnes mi meska 2tyzdne ms? testy pozitivne. dakujem
najdi si tehotensku kalkulacku
@diamond007 To je dost zmatocne ako si to napisala.
Tehotenske tyzdne sa vzdy pocitaju od poslednej menstruacie, cize ako pises priblizne 6tt (tyzden tehotenstva).
Ta druha cast - ze realne 4tt nie je spravna. Realne je tehotna asi 4 tyzdne, ale to sa neoznacuje tt a nikde sa nesleduje realny cas, vzdy sa vsade riadi tehotenskymi tyzdnami.
takze realne 4 dakujem☺️
Si v 6.tyzdni. O tom ze reálne 4tt, sa dá diskutovat. Vôbec sa to nemá počítať od ovulacie. V tom čase cca sa ti spojili pohlavné bunky, ale napr uhniezdenie nastalo o 7-10dni neskôr.
Autorka co potrebujes zistit? Teoreticky si otehotnela pred 4 tyzdnami - zalezi na tom aky mas dlhy cyklus, kedy bola ovulacia.
Ale ak chces info ohladom toho ake je babo velke, kedy su ake vysetrenia a pod, tak sa musis riadit tym ako sa pocitaju tehotenske tyzdne, cize asi 6tt.
Kedy si mala poslednu menstruaciu?
@nafka0483 15 január cyklus 32 dni, nic len ma zaujima kolky tyzden to asi je a kedy mam ist k doktorke ďakujem
Ovuláciu ani len netusim
Si v 6 tt.
To, kedy si skutočne otehotnela, podľa toho sa gravidita nepočíta. Počíta sa od prvého dňa poslednej menštruácie, ten uvádzas aj u gynekológa a on ti podľa toho aj vyratá termín pôrodu.
Potom podľa usg neskôr sa môže upravit dátum pôrodu (podľa veľkosti plodu). Ale vždy sa to ráta od 1.dna poslednej menstruacie.
@jaskolka skusila som aj kalkulačku na nete😅 a ta ukazuje 7 tak a ja som si vypocitala 4😅 cca tak preto som sa sem prisla opytat
Tak si dnes 6+3 TT. To znamená, si v prebiehajúcom 7.tyzdni. Ukončený 6.tyzden plus 3.den 7.tyzdna. Ked pôjdeš budúci týždeň k lekárovi, už určite musí byť akcia srdiečka, možno aj koncom tohto (ale nemusí byť, ak si mala posunúť ovulku).
A gratulujem k tehotenstvu ☺️
Si 6+3 - prebiehajuci 7. tyzden.
Veď keď si 6+3,to už je prebiehajúci siedmy týždeň
@bolarazjedna dakujem☺️
Ďakujem vam prepáčte moju nevedomosť
Rata sa to od posledneho menzesu,tak si to vyrataj

6tt podľa lekárov, reálne v 4tt cca