icon

Vak na sone mal len 4 mm. Je to v poriadku?

23. sep 2025

Ahojte, dnes som bola na done vzhladom na pozitivne testy. Podla MS mam byt uz v 6tt, ale podla ovulacie len v 4tt. Vak na sone mal 4mm, je to v poriadku?.. Kontrolu som dostala o 10 dni.

anonym_58522f
23. sep 2025

To Ti hadam povedal doktor. Fakt si myslis ze tu nejaka zena na fore Ti povie "ano, je to v poriadku"? Za prve, ak nevies kedy presne bola ovulacia (?) - pripadne aj ak ano, tak 4tt je tak extremne nizky tyzden, ze tam nevidiet skoro nic. A za druhe, tieto merania su tak citlive kedze sa jedna o milimetre, ze stacia dni alebo posun v programe a mas iny vysledok. A preto Ti aj doktor povedal ze treba prist na kontrolu neskor. Bola si tam velmi skoro. Niektori gyn pred 8tt ani neobjednaju, presne preto, ze je tam potom velmi malo vidiet, moze to byt nejasne, nepresne a neurcite.
Ja Ti drzim palce nech je to OK ale uplne zbytocne tu toto riesis. Treba pockat na kontrolu, nik Ti neda inu informaciu.

luckajozko21
23. sep 2025

Presne. Neries to. Dufaj, ze to bude dobre a cakaj. Nic ine urobit nemozes. Ani lekar... Toto je tak extremne skoro... negoogli, neporovnavaj mm

anonym_9d79d6
23. sep 2025

Tehotenstvo sa ráta od poslednej ms a nie od ovu, a takéto otázky fakt patria ku gynekologicke gynekológovi

autor
23. sep 2025
@anonym_9d79d6

Tehotenstvo sa ráta od poslednej ms a nie od ovu, a takéto otázky fakt patria ku gynekologicke gynekológovi

@anonym_9d79d6 práveže nie vzdy

anonym_9d79d6
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_9d79d6 práveže nie vzdy

@anonym_autor akože nie vždy 🤣 odjakživa sa ráta od poslednej ms 🙈

autor
23. sep 2025
@anonym_9d79d6

@anonym_autor akože nie vždy 🤣 odjakživa sa ráta od poslednej ms 🙈

@anonym_9d79d6 a nepocula si nikdy o posunutej ovulácii ze sa to preratava potom uplne inak? :D

anonym_9d79d6
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_9d79d6 a nepocula si nikdy o posunutej ovulácii ze sa to preratava potom uplne inak? :D

@anonym_autor s tým to nič nemá, či posunutá ovu alebo nie každý dr ráta tt od poslednej ms

simca115
23. sep 2025

@anonym_autor je to v poriadku , každým dnom by to malo rast preto ta kontrola . Na ďalšej by sa mal zjaviť žĺtko 🙂

lucka27391
1. okt 2025

@anonym_autor ahojky, kedy máš kontrolu? Ja dnes som 5tt a 4mm gestacny.. kontrola o týždeň..

autor
1. okt 2025
@lucka27391

@anonym_autor ahojky, kedy máš kontrolu? Ja dnes som 5tt a 4mm gestacny.. kontrola o týždeň..

@lucka27391 ja mam kontrolu teraz piatok, dam ti vediet. Asi sme na tom podobne teda

lucka27391
1. okt 2025
@anonym_autor

@lucka27391 ja mam kontrolu teraz piatok, dam ti vediet. Asi sme na tom podobne teda

@anonym_autor ano, daj vedieť, držím palce 🙏

lucka27391
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj, tak ako si dopadla?

autor
3. okt 2025
@lucka27391

@anonym_autor ahoj, tak ako si dopadla?

@lucka27391 ahoj Lucka, dnes uz bolo srdiecko. Povedala ze to mam riadne poposuvane, mala by som byt uz v 8tt cca ale som 5+6, bola posunutá ovulacia, vraj to je ok. Kedy mas ty kontrolu?

lucka27391
8. okt 2025
@anonym_autor

@lucka27391 ahoj Lucka, dnes uz bolo srdiecko. Povedala ze to mam riadne poposuvane, mala by som byt uz v 8tt cca ale som 5+6, bola posunutá ovulacia, vraj to je ok. Kedy mas ty kontrolu?

@anonym_autor jeeej gratulujem 😍 ja takisto, bola som dnes a som 5+5 a tiež už bolo aj ❤️ tie kontroly sú stresujúce