Veľké bruško v prvom trimestri
Ahojte,chcem sa opýtať či niektorá z vás mala väčšie bruško už v prvých týždňoch.
Lebo ja som ešte len na začiatku a teda moje je o dosť väčšie než normálne (v páse som bola skutočne chudá veľkosť xxs-xs) a teraz nič nezapnem väčšina ma tlačí..ale ani som nepribrala na váhe
Ak si xxs tak samozrejme, je to uplne normalne.
@michaella24 veru,no mne to bolo podozrivé najmä kvôli tomu,že som len v 5 týždni a mám minimálne 3× väčšie bruško pritom na strave som nič nemenila
ja som nemala ziadne, mne sa brusko objavilo neskoro az v 20 tyzdni
@luciik2111 áno, áno, tiež som to tak cítila. Vadil mi ten tlak na brušku. Je to prirodzené. Ja som síce neskôr aj veľa pribrala, ale tie prvé týždne som mala hneď také citlivejšie bruško, každý tlak na neho mi bol nepríjemný, ale skôr bolo len nafúknuté. Reálne je ten plodík ešte veľmi malinký, aby bolo z toho tehotenské bruško. No je to normálne, že si háklivejšia.
@luciik2111 aj ja som to mala, ale tiež skôr z nafúknutia kvôli progesterónu. Plus k tomu zápcha... Ráno som mala malé bruško a k večeru som ťahala piaty mesiac 😅
Áno, ja som to tak mala prvé týždne, že zrazu sa mi brucho nafuklo a mam aj fotku, kde som bola v 6tt a už som mala bruško. Logicky som vedela, že dieťa to nie je, ale bola som nafúknutá. Z čoho netuším.
Potom to prešlo, plocha som bola do 25tt a do 33tt som bola ako mierne najedeny človek, až potom mi vyšlo brucho.

Ahoj, áno, ja som tak mala. Ale podľa mňa bolo skôr nafúknuté a necítila som som sa príjemne v obtiahnutých veciach. Tiež som už v ôsmom týždni išla na kontrolu v rozopnutých rifliach, pretože mi to bolo nepohodlné. Viac si myslím, že to bolo o psychickom pohodlí, ale teda áno, cítila som to tak, že to bruško je citlivejšie. Tiež som bola útla, veľkosť XS a XXS.