icon

Veľkosť plodu v 11. týždni

30. máj 2021

Baby je v poriadku ak som v 10+3 tt a bábätko ma 3,70 cm?

s_a
30. máj 2021

A čo ti povedal lekár?

autor
30. máj 2021

@s_a nič mi nepovedal len, že či to je v poriadku... v takej tabuľke píše, že v 11 tt už má mať 4 cm aj viac... 😏

nafka0483
30. máj 2021

Takze lekar povedal, ze babo ma 3,7cm a ty na to co? Nespytala si sa ci je to v poriadku? Ak ano, tak ti neodpovedal? Pripadne aky urobil zaver z vysetrenia, nepovedal, ze vsetko ok? A ty si sa nespytala?

majamat
30. máj 2021

podla mna, ak este nemas ukonceny 11tt, tak musis pozerat 10tt. tu v tabulke je napisane po cesky Stari, cize u teba to 11tt este nie je. a teda takto je to OK.

navys emohla byt posunuta ovulka, meranie tiez nemusi byt na 100% presne, aj ked dr. sa v sone vyznaju,a le kludne sa moze stat, ze okolo su podobne tkaniva a nezachytia uplne okraj babatka. aj ked tam bude asi velmi malinka odchylka. a dalsia vec je, ze babatka nie vzdy rastu uplne tabulkovo. pardnove odchylky su pomerne bezne.

majamat
30. máj 2021

ja som bola v 11 tt na sone a vtedy malo babo 3,1cm. potom za 10dni nenarastlo ani mm. skoncilo to ako MA. tu uz bol zrejme nazhnak toho, ze sa nieco deje. no dr. mi nic nepovedal. no tvoje babo je vacsie, co je dobre.

lorin29
30. máj 2021

Je to podľa mňa o na ten tyzden☺️keby nebolo dr by na to upozornil

luckalukas_1
30. máj 2021

ja som mala v 10tt drobca 3,1cm ..nie vsetky babetka maju velkost podla tabuliek, a to potom dobehnu 😉 ked povie lekar ze je vsetko ok, tak je vsetko ok a nestresuj sa zbytocne

hanka555
30. máj 2021

Moje malo v 10+2 3cm..🙂

petamich
30. máj 2021

zeny preco si toto robite? na co ta zaujimaju nejake tabulky? som v 34tt a nikdy som sa nepozastavila nad tym, ci je drobec/velky maly - verim totiz tomu, ze ak by bol nejaky problem, na to je tam odbornik = gynekolog, aby to riesil,

dospele zeny tiez nemaju vsetky 165-170 cm a 63-66 kg :D takze podobne to asi bude aj s tym drobcom v brusku, vobec sa tym nestresuj, vsetko je v poriadku