icon

Vitamíny na začiatku tehotenstva

katkaa661
5. okt 2023

Ahojte žienky, potrebujem poradiť ohľadne vitamínov. Doteraz som brala len čistú kyselinu listovú ale dnes mi gynekologička odporučila vitamíny LejdyVita 2 budem mama, LadeeVita alebo Femibion.
Som približne v 6tt. Prosím Vás aké by ste mi odporučili?

Ďakujem

ivkav5
5. okt 2023

@katkaa661 ja užívam Femibion 🙂 Mám v pláne celý prvý trimester 🙂
Mimochodom som aj po detailných krvných odberoch a nechýbajú mi žiadne vitamíny; minerály. Takže ja som s tým spokojná 🙂

anastazia93
5. okt 2023

@katkaa661 tiež som práve douzivala Femibion.

jaskolka
5. okt 2023

Ja som brala Ladeevita, bola som spokojná.

xsimonkax
5. okt 2023

Ja užívam Femibion.

tamta
5. okt 2023

Uzivam cele tehotenstvo Femibion. Najprv jednotku, teraz dvojku.
Samozrejme, snazim sa mat aj pestrú stravu ale nemam prehľad, ci ta moja strava by pokryla všetko podstatné, takže v tých vitamínoch to mam komplet.
Všetky krvné výsledky mam cele tehotenstvo v poriadku, nic mi nevyskocilo, ze by som mala niečoho nedostatok (napr železo) alebo tak.. Takže za mna spokojnosť..
Akurát odporúčam užívať tak ako píšu, tj. s hlavným jedlom, čítala som, ze niektorým z nich bolo ťažko od zaludka. Ja som tento problém nemala, lebo som ich užívala ako odporúčali..

katkaa661
autor
5. okt 2023

@tamta ďakujem, objednala som teda Femibon 1

mladenca
5. okt 2023

Femibion je fajn, ten uzivalo vela zien v mojom okoli. Ja osobne som vsak brala len kyselinu listovu, tu mi odporucal aj gynekolog, vraj nic specialne brat nemusim, vsetko bolo v najlepsom poriadku. Ak mas plne vyvazenu stravu, tak to nemusis nejak extra riesit.