Začiatok 7. týždňa
Zdravím chcela by som sa opýtať už som z toho dosť v strese včera som si všimla na toalete malu krvavu škvrnu no dnes to je uz trošku viac krvy. Čítala som že je to bežne potom že je to začiatok potratu.
@nataliacer neviem či ma v našej nemocnici ošetria a do zajtra je čakať hrozne
@nataliacer choď na gynekologicky príjem, na ktorýkoľvek ktorý máš najbližšie. Môže ísť o potrat, dostaneš lieky na udržanie plodu.
@nataliacer Chod na pohotovosť. U mňa to malo pri dcére dobrý koniec, no pri tomto tehotenstve nie. Minuly utorok (10tt) len jemné špinenie, večer troška svetlej krvi, len pár kvapiek, tak sme leteli na urgent a žial môjmu bábätku už nebije srdiečko... Pri dcérke som taktiež začala špiniť, srdiečko bilo, dostala som progesteron, ascorutin a anopyrin (mala som hematóm + aj potrat v r 2018) a dcérka to ustála a je tu s nami. Prosím, choď.
@nataliacer neváhaj a choď, inak sa budeš zožierať vlastnými pocitmi, že možno niečo nie je ok.. väčšinou sa ide normálne na urgent a oni posielajú na gynekológiu.. doktor ta vyšetrí, zistí prečo krvácaš (môže to byť napr. hematóm, ja som ho mala v 2 tehotenstvach 3x), ale samozrejme a žiaľ aj potrat. Lepšie je však vedieť ako nevedieť. Majú už možnosť ti pomôcť.
@nataliacer Áno, normálne gynekologický urgent. Neboj, nasmerujú ťa. Len naozaj chod. Vid môj príklad. Ja mam teraz v sebe dieťatko, ktoré nežije a pýtam sa, čo som mohla urobiť inak. Možno ísť skôr? Neviem a nikdy sa to nedozviem. Ber si príklad z mojej chyby.

@nataliacer nemusi ist este o potrat, ale moze. Radsej utekaj na pohotovost, aby su si nieco nevycitala neskor. Zhodnotia ci ti daju alebo nedaju progesteron.