Začiatok 7. týždňa
Zdravím chcela by som sa opýtať už som z toho dosť v strese včera som si všimla na toalete malu krvavu škvrnu no dnes to je uz trošku viac krvy. Čítala som že je to bežne potom že je to začiatok potratu.
Môže à nemusí. Choď k lekarovi
@nataliacer neviem či ma v našej nemocnici ošetria a do zajtra je čakať hrozne
@nataliacer preco by ta nemali na pohotovosti vysetrit?
@nataliacer choď na gynekologicky príjem, na ktorýkoľvek ktorý máš najbližšie. Môže ísť o potrat, dostaneš lieky na udržanie plodu.
@nataliacer Chod na pohotovosť. U mňa to malo pri dcére dobrý koniec, no pri tomto tehotenstve nie. Minuly utorok (10tt) len jemné špinenie, večer troška svetlej krvi, len pár kvapiek, tak sme leteli na urgent a žial môjmu bábätku už nebije srdiečko... Pri dcérke som taktiež začala špiniť, srdiečko bilo, dostala som progesteron, ascorutin a anopyrin (mala som hematóm + aj potrat v r 2018) a dcérka to ustála a je tu s nami. Prosím, choď.
Takže gynekologicke oddelenie ?
@nataliacer neváhaj a choď, inak sa budeš zožierať vlastnými pocitmi, že možno niečo nie je ok.. väčšinou sa ide normálne na urgent a oni posielajú na gynekológiu.. doktor ta vyšetrí, zistí prečo krvácaš (môže to byť napr. hematóm, ja som ho mala v 2 tehotenstvach 3x), ale samozrejme a žiaľ aj potrat. Lepšie je však vedieť ako nevedieť. Majú už možnosť ti pomôcť.
@nataliacer Áno, normálne gynekologický urgent. Neboj, nasmerujú ťa. Len naozaj chod. Vid môj príklad. Ja mam teraz v sebe dieťatko, ktoré nežije a pýtam sa, čo som mohla urobiť inak. Možno ísť skôr? Neviem a nikdy sa to nedozviem. Ber si príklad z mojej chyby.
Nechali si ma v nemocnici ….ďakujem za radi
@nataliacer Moc moc držím palce 🙏❤️

@nataliacer nemusi ist este o potrat, ale moze. Radsej utekaj na pohotovost, aby su si nieco nevycitala neskor. Zhodnotia ci ti daju alebo nedaju progesteron.