icon

Zápal močových ciest

24. nov 2021

Ahojte 😔 prosim co vam pomohlo na zapal mocovych ciest?..citim ze sa zase premnozila e.coli..neviem sa jej zbavit..chcela by som najskor nieco prirodne skusit..blokurimu a kapucinku mam..ako mam tomu pomoct esre? Sladke nejem,vela pijem..este sa chcem opytat ktore ATB vam najviac pomohli v tehu? Okrem zinnat. Tie mi nepomahali v minulosti..dalujem

nikpa
24. nov 2021

Počas tehu ak ti už nezaberie blokurima tak by som s ničím prírodným nespekulovala a nechala to na lekára, keď usudi že treba ATB tak ich vyber.

autor
24. nov 2021

@nikpa viem no..zajtra rano zavolam doktorke 🙄

kkovacovak
24. nov 2021

Presne ako sa píše vyššie. Nešpekuluj v tehotenstve s alternatívami pokiaľ máš reálne problém. Antibiotika nie sú žiadna výhra ale stále je to menšie zlo ako silný zápal. Bež k lekárovi nech ti predpíše poriadne antibiotika. Ja som brala medoclav ale ja už som mala problém až v obličke...a to veru nechceš aby to tam zašlo. K blokurime si môžeš kúpiť ešte aj uroval sirup. Sú to len čisto brusnice. Pi 3 litre vody (nie brusnicový džús ten má veľa cukru).

jana7843k
24. nov 2021

ahoj, ja som brala brusinky z lekarne a hlavne vela vela vela pila caju. po 2 dnoch uz mi bolo lepsie a do tyzdna to preslo. hlavne som sa snazila drzat co najviac v teple

sally001
24. nov 2021

Odkedy pouzivam intimne mydlo mam pokoj s mechurom...

autor
24. nov 2021

@sally001 mne to robilo najhorsie 🙈 ja musim len cistou vodou 🙄

adela94
Odpoveď bola odstránená
karolinav
Odpoveď bola odstránená
alenka1967
19. okt 2022

Ahoj čo ti pomohlo na ecoli? Zbavila si sa tej pliagy?