icon

Žiadne príznaky v 5. týždni

7. nov 2022

Ahojte som v 5. tt… žiadne krvácanie, trochu bolesť podbruska, nie je mi zle,nie som únavena, nevraciam…ja sa teším že mi nič (zatiaľ) nie je ale na druhej strane sa znepokojem či je to ok. Ma to niekto podobne?

petamich
7. nov 2022

v 5tt je HCG este relativne nizke a telo sa s tym vie vysporiadat, vela zien takto skoro priznaky nema okrem priznakov podobnych prichadzajucej menstruacii a napr. unava byva casto - no a neskor okolo 7. tyzdna to zvykne zacat, u tych stastnejsich ani vtedy nie 🙂

h2
7. nov 2022

Táto téma tu snáď bola už stokrát, áno, je úplne normálne nepociťovať v 5 tt žiadne príznaky. Ja som žiadne nemala oveľa dlhšie. Teš sa, že ti nie je zle a buď v pohode.

jana_435
7. nov 2022

Ahoj, ja ti uplne rozumiem. Som 6+3 a nic mi nie je. Na zaciatku som mala nafuknute brusko a raz som citila aj prsia, a to bolo vsetko. A teraz nic, akoze nic, nic. HCG som naposledy mala 25000, takze skrze toho by som uz na oriznaky aj mala mat narok. Vo stvrtok idem k dr, tak budem vediet na com som. Kazdopadne, dovtedy clovek uz nic nezmeni, co bude, to bude. Mozes sa len tesit a spravat ako tehotna. Ja sa snazim tesit z kazdeho dna a verit, ze to male si tam rastie. Ak by nie, tak sa treba tesit aj z toho, ze sa podarilo vobec otehotniet a ze je mozna nadej, ze sa to podari opat ❤️ A ako pisu baby, tes sa aj z toho, ze ti nic nie je, lebo mnohe pisali, ze to potom prislo a udrelo v plnej sile 😁 drzim palce! 🤞🍀

martul
7. nov 2022

Buď rada

jarnajar
7. nov 2022

Áno, je to normálne, ja som v podstate nemala príznaky ani v jednom tehotenstve.

emma2782
7. nov 2022

Ženy často ani nevedia, že sú tehotné v 5tt, takže je to úplne normálne 😊

brnacik
7. nov 2022

Ja som začala mat príznaky až od 6. týždňa. Odvtedy som mala nevoľnosti až do cca 14.týždňa 🙂 držím palce nech je všetko v poriadku a nech si to uzivas 🤗

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronika3110
7. nov 2022

mne nič nebolo celé tehotenstvo... bud rada... nemusí to byť ako vo filme, že každá tehotná musí zvracať 10x do dňa a pod..

ku_uk
7. nov 2022

Som v 22tt a stále mi nič nieje a ani nebolo, ani jediny raz

mimikarol
7. nov 2022

Prvé týždne, neviem už presne koľko mi nič nebolo. A potom prišla tá "pravá sranda". Vracanie do cca 7dmeho mesiaca, preeklampsia, tvrdnutie brucha, ku koncu som pozerala z okna na ľudí a závidela im že vládzu chodiť....Všetko sa to ukončilo akútnou sekciou. Týmto ta nechcem plasit, len tým chcem povedať že si užívaj že ti nič neni a dúfaj že to tak vyzdrzi čo najdlhšie

natalia956116
7. nov 2022

Neboj, to príde :D ja som v 9tt stále nemala žiadne príznaky, aj som sa už bála a zrazu zo dňa na deň to začalo :D a už som sa preklinala, že radšej som sa mala tešiť z toho, že nemám žiadne príznaky, ako každé ráno trpieť na zachode 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronika3110
8. nov 2022

@elizabet173 nehovorím, že to nikto tak nemá.. ale potom si ženy myslia, že ked nezvracajú a nič im nie je, tak sa niečo stalo a niečo sa deje a stresujú..tiež ma každý strašil, že neboj sa, to príde, ja som každý deň čakala a nič z toho sa nestalo

blontimka
12. nov 2022

Viem presne o čom píšeš
Keď som bola tehotná s dcérou, tak som vracala asi odkedy spermia oplodnila vajíčko.
Teraz som 5+0 a nie je mi nič. Tiež mám miestami strach. Najradšej by som išla na sono....