icon

Žiadne tehotenské príznaky

26. máj 2023

Som v 8 tyzdni a absolutne nemam ziadne tehotenske priznaky :( toto je moje tretie tehotenstvo a tamte dve som od zaciatku priznaky mala. A tiez aj zvracanie. Teraz necitim nic brucho ako klasika akoby sa tam nic nedialo a bojím sa ci je vsetko ok a ci sa babatko spravne vyvija ..do poradne este 12 dni :( mali ste to niektora tak a bolo vsetko ok ?

floki1994
26. máj 2023

Jasne ...prve tehu trapenie zle zle zle..druhe nic ani naznak priznakov okrem vybechanej MS...tahame 32tt 🙂 uzivaj si ze ti nie je zle 🙂 treba verit ze to je ok ;)

beata_k
26. máj 2023

Obe tehotnestva mi nic nebolo.

marhulka13
26. máj 2023

Do piateho mesiaca mi absolútne nič nebolo, ako netehotna. Potom mi trošku narástlo brucho a začali pohyby. Pri treťom zas opacne, nadrapovalo ma denne a neskončilo to dobre

autor
26. máj 2023

Dakujem za upokojenie ♥️🍀

zuzka649
26. máj 2023

Žiaľ, ja som bola opačný prípad, prvé dve tehotenstva mi bývalo strašne zle, tretie nič, myslela som ako super...no zistilo sa ze dietatko sa už nevyvija a ide o zamlcany potrat...to nemusí byť samozrejme tvoj prípad, ale niekedy to je proste realita...budem držať palce 🙏

alana1
26. máj 2023

no moje predosle dve tehotenstva mi nebolo volajako zle a boli uspesne, teraz mi bolo zle od pozitivneho tehotenskeho testu, ale tak, ze som nevladala vstat rano z postele a normalne fungovat a predsa babatku prestalo bit srdce v 9tt...este v den, kedy som isla na zakrok mi bolo velmi zle a nevolno, proste silne tehotenske priznaky ale babo sa uz nevyvijalo...takze je to velmi individualne...

dada0902
26. máj 2023

U syna žiadne príznaky u dcéry ma napynalo do 4m

vanilkovazmrzka
30. máj 2023

To uz si len tvoje telo zvyklo na tehotnost :D vsak bud rada, ze nemas ziadne neprijemne priznaky ;)