Zistí lekárka, že je žena v prvom mesiaci?
Ahojte baby.moze lekarka zistit ci je zena v 1 mesiaci.mne sa to vobec nezda.s tym prisla ku mne kamoska.neni to cudne.to asi je zazracna lekarka.
No ona stale tvrdi,ze je vv1m. Tehotenstva a kazdemu sa s tym chvali
1.mesiac tehotenstva akurat konci ked jej nepride mms..teda ked zisti ze je tehotna..takze ked to vie na 100 percent a aj toma potvrdene od lekara tak je urcite minimalne v druhom..
No ja som to zıstila v 4tom tyzdni,co je dva tyzdne od oplodnenia,co je prvy mesıac,ale aj tak uz hned zacal druhy
Ale ved ju nechaj nech sa tesi a uziva si !!! Naco to vobec riesis? Je to jej vec ;)
Ovplyvňuje to v niečom tvoj život? Lebo ak nie, tak nechápem, načo sa tým vôbec zaoberáš. Možno sa do toho jednoducho nerozumie a aj nejaký 5tt je pre ňu prvý mesiac, lebo ona to možno berie tak, že je prvý mesiac, čo je tehotná. Nie každá sedí na koňovi deň-noc a má preštudované menštruačné cykly a tehotenské pochody do bodky. Niekto proste nevie. Stačí sa poobzerať aj tu po fóre a budeš prekvapená koľko žien druho-, treťo-rodičiek nemá ani páru o fungovaní ženského tela. 🙂
Pekné sviatky.
Dakujem.Ako ved ja som jej to vysvetlila a ona stale svoje do okola.
@denulienkad a ty to svoje tiez stale dookola! Nechaj ju, nech sa tesi;)))
@denulienkad A samozrejme,ze to lekarka zisti a nemusi byt zazracna. Mne test ukszal +2-3tt.v utorok a lekar mi v piatok povedal ze je to cca 5.tt a ka presne viem,ze som bola presne 25.den tehotna;-D
prvy mesiac tehotenstva je akurat obdobie ocakavanej ms,ak jej vysiel pozitivny tehot.test ,tak je pravdepodobne tehotna.Kamoska zrejme pocita za prvy mesiac tehotenstva druhy mesiac meskajucej ms.
ak si to neda vysvetlit,tak to neries.Ak jej to pani doktorky takto povedala,tak je to tak,co si vsak myslim,ze len zle pochopila.nechaj ju,mozno si to necha vysvetlit neskor...

Skor tvoja kamoska niecomu zle rozumela.. Dlzka tehotenstva sa pocita inak, ako vek plodu.. Mesiac stary plod (4-5tyzdnov) uz na ultrazvuku pekne vidiet. To je cca 6-7 tehotnosti, teda druhy mesiac tehotenstva.