icon

17.tt a potvrdenie pohlavia bábätka?

kimpossible
28. sep 2019

Ahojte som v 17 tt ..mám ísť na ultrazvuk myslite že už mi povie pohlavie dieťatka ? A niekde som čítala že už by som mala cítiť pohyby bábätka len že ja necítim nič neviete preto ? Má to súvis aj s postavou ? Ďakujem

ddenisa123
28. sep 2019

Mne povedal v 16tt pohlavie a pohyby som začala citit v 18tt.

uzanka16
28. sep 2019

Mne lekár pri oboch povedal pohlavie v 16.tyzdni a nesekol sa. Pri dcérke pohyby v 20.tyzdni a v druhom teehumi každý povedal ze budem cítiť skôr a cítila som až v 22.tyzdni.takze máš ešte času v pohode na pohyby.

26sonulka11
28. sep 2019

Ja som už v 23tt a ešte stále pohlavie neviem. Som 1x tehotná a prvé pohyby som začala cítiť koncom 18tt ☺️

diana20
28. sep 2019

@kimpossible pohlavie ti už asi povedia ak bude vidno.. mne povedali s istotou až ku koncu, malý mal prekrizene nohy, schovaval sa.. pohyby ešte nemusíš cítiť, toho sa neboj, ja som citila az nejak v 20-21tt..😊

ludmilka2407
28. sep 2019

V 16tt uz je ukonceny vyvoj pohl.organov takze by mohlo byt vidno, ak bude dobre otocene. A pohyby, ja som pri prvom citila okolo 17tt asi a teraz v 16tt.

kimpossible
autor
28. sep 2019

@diana20 a ešte sa chcem spýtať že mám take ťažkosti no miestami aj bolesti take pichave keď idem na toaletu alebo sa postavím zo stoličky .. je to taká bolesť ako keď ste prechladnuta neviete to čo je ?

diana20
28. sep 2019

@kimpossible Tak to neviem, možno naozaj si prechladnuta.. ideš len na sono či aj na kontrolu? Ak.len na sono tak zavolaj doktorovi a sa spytaj, nech ti aspoň moč pozrú, či nemáš nejaký zápal a uvidíš.. 😊 držím palce

h_petra
28. sep 2019

mne lekárka povedala pohlavie jedného bábätka aj v 12tt aj v 17tt potvrdila, ale nespolieham sa na to. Až tak dobre to nevidela.