icon

Aké intenzívne kopanie ste cítili v 24. týždni?

kikus1993
1. nov 2015

Ahojte mamičky🙂som v 24 tyzdni pohyby cítim manžel vôbec :( ako intenzívne kopanie ste mali vy?A kedy sa vám začalo dvíhať aj brusko?ja som troška sympaticky pri sebe🙂tak neviem či to na to nejak vplyva..dikes

zuzu571
1. nov 2015

neboj sa bud trpezliva o chvilu to pride a budete aj vidiet ako sa brusko hybe 😀 neviem kedy presne citil moj prvy krat rukou na bruchu ale viem ze okolo 27 tt to uz bolo zretelne

maja099
2. nov 2015

ja cítim od cca 20. týždňa a aj partner už cíti, ale je to strašne individuálne. Podľa mňa však čochvíľa sa z pohybov budete tešiť, užijete si toho až až 🙂.

1234lubka
2. nov 2015

ja som v 22 tyzdni a okrem mna nikto neciti...hlavne ze citis ty 😉 😉

anjelik2509
2. nov 2015

ja som v 24tt cítila už riadne kopance a aj manžel cítil, ..... Ale pri staršej to boli riadne kopance, mala dlhé nohy, mladšia síce dlhé nohy nemala, ale kopala tiež riadne.. 😉 ono to závisí od veľa faktorov, od veľkosti bábätka, od polohy, od množstva plodovej vody, atď.... A bruško som už mala tiež pekné 🙂
ale ako píšem, u jednej maminky to začne skôr, u inej neskôr 😉 treba vydržať 😉 keď to začne, to ešte len bude, všetko bude bolieť 😉 🙂

lulisha
3. nov 2015

Ja mam podobny problem. 24ty týždeň a uz niečo cítim ale keďže som prvorodicka nie som si ani istá,či sa hybka babatko alebo len čreva 🙂. Verim ze je všetko OK a čoskoro budú kopance! Ale to čakanie je stresujuce.