Ako často by som mala cítiť pohyby dieťaťa v 22. týždni?
Ahojte dnes som 22+4 chcem sa spýtať ako často cítite pohyby v tomto týždni. Pretože niekedy cítim malého tak 3 krát za deň a inokedy celý deň nič 😏 neviem či je to normálne alebo nie. Placentu mám vzadu uloženú. Pohyby necítim nejako pravidelne ale proste keď si občas ľahnem na chrbát tak cítim niečo. Ale sú dni keď necítim vôbec nič aj celý deň - dva.
@anonym_autor ja som 21+2 placentu mám vzadu, pohyby cítim od 18+5, najprv to bolo tri krát za deň a teraz cítim pravidelne. Ked som v klude a najmä v posteli ležím tak cítim celkom pravidelne. Kopnutie a občas šteklenie zvnútra. Ležím viac pretože mám kludovy režim a mám viac oddychovať no a teda aj visc cítim keď som v klude
@anonym_autor ja som v tomto čase cítila pohyby každý deň niekoľkokrát.
Ja som v tom čase koľkokrát malého cítila iba večer 🙂 aktuálne som 37+5
@anonym_autor ja som v tomto čase cítila pohyby každý deň niekoľkokrát.
@anonym_1e227b ja ako kedy ale vždy len keď ležím no 😏 niekedy 3 krát za deň a niekedy celý deň nič a popravde ma to trochu znepokojuje...u doktorky vyzerá všetko v poriadku ale aj tak keď jeden deň cítim a potom zas nie tak som taká nesvoja
@anonym_1e227b ja ako kedy ale vždy len keď ležím no 😏 niekedy 3 krát za deň a niekedy celý deň nič a popravde ma to trochu znepokojuje...u doktorky vyzerá všetko v poriadku ale aj tak keď jeden deň cítim a potom zas nie tak som taká nesvoja
@anonym_autor musíš si nájsť čas a ležať aj hodinu. Daj si sladké, alebo Pepsi, kávu a počkaj. Aspoň raz denne by si mala cítiť pohyby.
Ja krpatu cítim skoro stále jak sa hmíri, nie že trikrát za deň 👀😁
@anonym_autor tuším každých 6 hodín? Pokial mas pocit, ze necítiš pohyby, treba si dať trosku sladkého a lahnut na ľavý bok a malo by sa malinke ti ozvať. Ak nie, ísť do nemocnice. Tak mi to vravela jedna staršia sestricka v nemocnici keď som čakala prvé (bola som tam takto 3x). ono najma ku koncu, keď už má menej miesta sa ti bude zdať, že ti nekope. Vždy ale treba radšej ísť, nech ta pozrú. Drzim palce 💕

Este skoro, neboj sa zaraz ta bude tak kopat do rebier ze budes pamätať 😆