Ako spoznám tvrdnutie bruška?
Ahojte dievcata, vsade na diskusiach som sa docitala, ze to zena spozna bez pochyb. Ja som v 25tt a zatial som nic take nepozorovala. Tvrdsie brusko mam ked sa riadne najem ale to je asi normalne aj mimo tehu ci? :D proste taka plnsia sa citim. Ale bolesti nemam, ani nejake hrce v bruchu, ako to niekedy baby popisuju, iba ked sa maly vypuci chrbatikom 🙂 Myslite fakt, ze ked na to dojde, spoznam to? Lebo na poradni ked sa ma pytaju, hovorim ze neviem, nevsimla som si :D
Ver ze to spoznas. Nehladaj nic. Uzivaj si tehotenstvo. Ja som to mala len pri prechadzkach ked som sla rychlo. Inak mi vobec netvrdlo.
To je ako kŕč v lytku. Len nie až take silne 🙂
Dakujem baby 👌😊
@astina jasneee, spoznas neboj.
Normalne ti “skamenie” brucho 😃ale nie tak, ze ho chytis prstom a budes mat pocit, ze je jak kamen 😃 ale dostanes taky krc a to budes hned vediet.
No ja neviem, podla mna nie kazde tvrdnutie brucha musia byt poslickovia. U mna vela robi psychika. Minule ma manzel neskutocne vytocil, normalne som v tom momente citila ako mi stvrdlo brucho. A dcera ma vytocila asi o tyzden neskor, lebo revala ako nepricetna, lebo tusim chcela nejake cukriky. Tak mi po niekolkych minutach vresku rupli nervy a tiez mi v tom momente zacalo strasne tvrdnut brucho. Je to taky velmi neprijemny pocit, ked svaly na celom brucu naraz akoby stvrdli alebo sa tak krcovito stiahli.

@astina je to taky stah, akoby si zatala sval, to spoznas, taky krc, ak si to nespozorovala, nebolo to ono 🙂