Antidepresíva v 27. týždni
Ahojte. Je tu niekto kto je tehotná a berie AD? Ja beriem od 20.tt a včera som musela zvýšiť lebo v noci som stále mala úzkosť. Samozrejme vie o tom dr.
Aké lieky beriete, aj kojite s ním? Dakujem 🙂
pri kojení sa nesmú užívať Ad....sesternici sa narodilo bábo a malo problémy po pôrode....lekári išli okamžite po tom že či nebrala antidepresíva....vraj robia veĺké škody pre bábo...
sesternica našťastie nebrala žiadne Ad...
@ivett311 malý je úplne v poriadku všetky vyšetrenia boli zatiaľ úplne okej a navyše niet nad matkyn kľud,čo je menšie zlo-AD alebo psychická nepohoda niekoľko mesiacov denno denne ..podľa mňa,pokiaľ sa maminka cíti dobre tak aj bábätko sa má a bude mat dobre 😊neboj sa je veľa žien ktoré brali AD v tehotenstve a majú zdrave deti

@ivett311 ahoj,som v 24tt a od 16tt beriem AD.Brala som ich aj pred tehu kvôli panickej poruche a úzkostiam,prvý trimester som ich mala vysadené-druhý už sa nedal vydržať takze mi ich dr nasadila naspäť.Beriem Seroxat 20mg a môže sa s nim aj kojiť avšak mne bude zrejme laktácia zastavovaná aby sa predišlo psychóze.Pýtaj sa ak ťa niečo zaujima😊