icon

BabyGen test

5. aug 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať ktoré ste si v nedavnej dobe dávali zisťovať pohlavie z krvi ako to presne funguje? Musim ist na odbery k doktorovi ktorého maju na stranke v zozname alebo mi môže krv odobrať aj moja doktorka a ona im to pošle? Respektive som z BA a predpokladam že ich labak sídli tu (aj keď na stranke som nevedela najst adresu) a vedela by som im to tam priniest len neviem či sa to tak dá.Ďakujem

bela30
5. aug 2022

Ja som bola u svojej gynekologicky, sestricka mi zobrala krv, oni to poslali do labaku. Nemusela som nic riesit, len som jej zaplatila. Neskor ma kontaktovala sestricka a aj do mailu mi poslali vysledok testu.

lucia7933
5. aug 2022

ahojte, nahodou neviete ako to je ked si chcem dat tiez zistit pohlavie ale predchadzajuce tehotenstvo skoncilo zamlcanym potratom (pohlavie sme nevedeli)... môzu byt vysledky tentokrat skreslene?

liloastitch
5. aug 2022

@lucia7933 nie, predchádzajúce tehotenstvo nemá s aktuálnymi výsledkami nič spoločné.

nevenka
5. aug 2022

@liloastitch no toto aom si nie ista, lebo ak to bol chlapcek a bolo to nedavno, tak ten chromozom istu dobu je v krvi matky, tak by teoreticky mohlo ukazat chlapceka, aj ked by cakali dievcatko. Niekde som to tusim citala. Ale nespominam si uz, kde...🤔. Ani ci je to fakt pravda.

lucia7933
5. aug 2022

@nevenka presne toto som myslela, a MA bol v marci v 8tt
tiez ma napadlo ze ak prvy bol chlapcek, aj tentokrat moze ukazat chlapceka aj ked by nebol...a ci vôbec ma vlasne zmysel ist na tu krv

nika11103
5. aug 2022

@lucia7933 ja by som sa týmto vôbec nestresovala, určite ti je jedno aké je to pohlavie , hlavne nech ste zdraví obaja a všetko dobre prebieha . Nerob si zbytočne strEsy pohlavie sa dozvieš neskôr uvidis ako rýchlo to ubehne

lucia7933
5. aug 2022

@nika11103 to ano, pohlavie nam je jedno 🙂 skôr tie testy su len zo zvedavosti

lucia7933
5. aug 2022

@nika11103 a dakujem❤

liloastitch
5. aug 2022

@nevenka my sme to teraz diskutovali, chceli sme test na pohlavie v rámci trisomy, som krátko po pôrode chlapca a tiež po potrate. Lekár nám povedal, že to výsledky testu nijak neovplyvní, ale som aj po tranfuzii a to problém bol. Takže pohlavie až pri amniocentéze budeme zisťovať.

lilope
5. aug 2022

@bela30 ak sa môžem opýtať, v ktorom roku ti zisťovali pohlavie dieťaťa a koľko si za ten test platila?

bela30
5. aug 2022

@lilope Rok 2020 myslim a platila som 120 eur.

lilope
5. aug 2022

@bela30 ďakujem 😉