Bolesti hlavy v tehotenstve
Ahojte baby je tu niaka tehotná ktorú boli hlava ?
Vela vody. Velmi vela vody :-/
Kavu som nepila vibed ale kavovinove nahrady.
@monistek ahoj, ja mam bolesti hlavy -migrény. lekari nezistia z čoho to je, poradia Ti že vypozoruj sama z čoho Ta boli hlava. Velmi podstatna vec je strava, u mna chlieb, masove výrobky- salamy šunky, párky,....nič také nemôžem, ked ma bolí hlava dosť často aj zvraciam. A ako radia baby tak dostatok vody, ale nie sladke vody.
Ja ked som bola tehotna a potom 1a pol roka počas kojenia som vôbec nemala migrénu, ale som sa aj snažila dávať pozor na to čo jem. Teraz to mám naspať a susvisí to aj so stresom, menzesom,
Neurologička mi dala lieky a aj injekcie, ked zvraciam už lieky nemôžem. Ked to mavaš a už Ta to obtažuje, zajdi k lekarke
No treba vediet z coho ta hlava boli. Mna zopar x bolela hlava teraz v tehotenstve. Ale extrem. Tlak za ocami hore na hlave na vracanie mi bolo no bleeee...... Vybrala sosovky a bolest presla 🤔bola som v Optike a vraj sa mi oci zlepsili😊.... Sem tam citim pri zmene pocasia dam si pol tabl a hotovo
@hennyinnsbruck samozrejme ze som bola u doktorky ja mam nízky tlak a problémy s krčnou chrbticou
Začala som chodiť k fyzio cítim zlepšenie 🙂
@kataina presne, tehotenstvo bolo krasne obdobie, ziadne bolesti hlavy az kym neprisla MS. Teraz ma den pred alebo na druhy den, zaberaju mi len lieky na predpis, pritom ked ma boli hlava normalne, paralen zabera.
@monistek super
@monistek moja dcera mala 10 rokov ked ju neznesitelne bolela hlava. A kedže nič nezistili, tak povedali že krčná chrbtica. Chodila na rehabilitacie,..., Až celkom iná lekárka dala urobiť MR hlavy a príčina sa zistila :(
Krčná chrbtica nebol problém, len ked nič nezistili a chceli ju na dačo liečiť tak krčna chrbtica. Takže taku mam ja skusenosť s krčnou chrbticou
@monistek tak to je dobre, že nič nenašli, takže len lieč to čo Ti radia a skus odsledovať stravu. Bol by to asi celý zoznam čo sleduj, no ale: skus vylučiť mlieko, mliečne vyrobky, inokedy chlieb, muku, čo najmenej e-čiek v potravinach,...
a skus sa pridať do skupiny Zdravie z prirody tam ti poradia
https://www.modrykonik.sk/group/4619/
ahoj.
@monistek povedz svojmu gynekologovi, predpise ti magnezium...

Mna boli a ani tehotna nie som. To to teplo, v tehotenstve som si v lete uzila bolesti hlavy az az