Čakám jedno či dve deti?
Ahojte ludkovia. Môže sa štát, že doktor v 10, 11 týždni nevidí dvojčatá? Bol to veľmi rýchly ultrazvuk. Momentálne už asi týždeň skusam angelsound a pocujem srdiečko na dvoch stranách nad panvovou kosťou. Obe majú frekvenciu tak cca 120,130 za minútu.jeSom v 14 tt. Na normálne vyšetrenie idem až vo štvrtok a som z toho na nervy. Moje srdce to nie je,to rozoznam, ide o to, či to môže byť ozvena jedného srdiecka. Ďakujem
Dobre, ze som ziaden angelsound nemala, zbytocne nervy. Ved si vypln dni do stvrtka a daj si ulohy, aby si myslela na nieco ine - aj tak nic neovplyvnis a tu ti nikto nepovie, ako je to v tvojom pripade. Drz sa
Ja som v podstate chcela vedieť či je mizne aby ti doktor este nevidel. A či je možné počuť ozvenu. Tak viete baby psychika funguje
Tiež by som bola isto nervózna no to, koľko ich tam je ti povie len doktor. Môže to byť ozvena ale aj nemusí. Tak sa zatiaľ teš na 2, bola by dvojnásobná radosť, či? Daj potom vedieť koľko ich tam teda je😉
@dimitra ahoj. Ak by sa babatka prekryvali je mozne ze tam su dve, ale pravdepodobne tam je len jedno aj ked sa stava vselico. Držim palce a napis po vysetreni kolko ich tam je. drzim palceky aby ste vy a dietatko boli zdravý.
Stať sa to podľa mňa môže, veď bolo pár takých prípadov kedy vlastne až pred koncom tehotenstva prišli na to, že žena čaká dvojičky ale je to veľmi výnimočné 🙂 Teraz sa takýmito vecami vôbec nezaoberaj, pri najbližšej kontrole to môžeš doktorovi spomenúť nech sa skúsi na to bližšie pozrieť ale kým ti to nepotvrdí si s tým nemusíš robiť hlavu, aby si sa zbytočne dopredu netešila 🙂
@dimitra aha... tak potom je velmi mozne ze si nemala vysetrenia ktore sa normalne robia... pockaj na ten utz. ten ti da jasnu odpoved... tiez si myslim ze by ti spravili poriadny utz pred interupciou... a drzim palce aby ti to dobre dopadlo, som za teba rada ze si sa rozhodla ako si sa rozhodla - verim ze raz budes stastna😉
Tak mne prisiel na dvojky gynekolog az na druhom sone kedze som mala len jeden vak na potvrdeni a dalsom sone az po chvili zbadal druhe to bolo malunkate a hned povedal ze sa to strebe no a na dalsom sone bolo naozaj uz len jedno aj tomu uz srdiecko nebilo.toto je moja skusenost s dvojkami.
No už nejak vydrzim. Každopádne ďakujem a dam vedieť
@dimitra pozrela som si tvoj album a uz teraz chapem tvoje mierne obavy...ale nezabudni,ze vsetko je tak ako ma byt a nie je nic dolezitejsie ako stastna rodina. Mozes byt na seba hrda,ze si sa rozhodla pre zivot👍
@eriksonka1234 ďakujem za podporu. Dúfam, že to dám .
@dimitra mne na.to prišiel v 8tt ze su.dve a.tiez.som.ich.obe pocula.cez.angel sound 🙂
@dimitra tak ako si dopadla?🙂
@eriksonka1234 tak asi taj,ze až v pondelok idem. Žijem vo viedni a som sa dozvedela že tu to funguje tak,ze keď som bola i druhého ženského doktora, akoby som podilpisala že som jeho pacient a to na 3 mesiace. A ten doktor má objednal na pondelok. Čiže zase čakať, ale určité napíšem
@dimitra budem cakat,myslim na teba😘
@dimitra tak ako?
Dievčata,neviem. Ten doktor je jedna katastrofa. Ultrazvuk mi nerobil vraj stačí ten 20 sekundový, čo mi robil keď som mala v pláne ísť na interrupciu. Povedal mi akurát, že si mám u neho kúpiť vitamíny za 30e a omega za ďalších 30e a silou mocou má chce poslať na prena test, ktorý je za 550e vzhľadom k môjmu vysokému veku, že ram na 100%povedia a teraz dobre citajte,he ri citácia,,či sa mi nenarodi mongol.,, takze to predychavam doteraz a teším sa, že už v septembri pojdem na poradňu k svojej doktorke
@dimitra ja som ozvenu jikdy nepocula
Aj mojej známej zistili až v 16tt že čaká dvojičky. Prekrývali sa 😉
No a tým, že som sa nič nedozvedela ,ani ken či srdiečko bije, taj sviham naštartovať angelsound 😉

@dimitra klud,a prečo sa tak ponahlas vediet ci je jedno,alebo dve?Ovplyvní to niečo?
Doležite je,aby si ty a tvoje dieta boli v poriadku