icon

Dovolenka a tehotenstvo

cinderelka
14. aug 2018
cinderelka
autor
14. aug 2018

Ahojte tehulky, chcem sa Vás opýtať, rozmýšľame nad dovolenkou s mužíčkom, ale ja si veľmi letieť netrúfam, ani ísť niekam ďaleko... máte nejaké overené super destinácie a aktivity, aby sa zabavil aj môj muž a ja nech zasa nechodím s vyplazeným jazykom? 😃 Chceli by sme ísť koncom augusta, začiatkom septembra... 🙂

moonka1
14. aug 2018

to by sa dalo ist este aj do chorvatska, no osobne nevidim problem, preco aj niekam neletiet. ak sa dobre citis a vsetky kontroly mas v poriadku, tak preco sa az takto strachovat. tehulkovanie nie je predsa choroba 🙂

yanni
14. aug 2018

@cinderelka Tehotenstvo nie je choroba. Ak nemas problemy, tak kludne mozes aj letiet. Letiet je dokonca lepsie a pohodlnejsie ako ist niekde neviem kolko hodin v aute.

lenulik88
14. aug 2018

Ahoj @cinderelka , ja som bola s manzelom v 22tt, boli sme v Bulharsku prave kvoli tomu, aby sme neleteli niekam daleko.. No ja neodporucam.. Tam nie je more, ale jazero skor by som povedala a lutujem tu dovolenku, radsej by som letela o dve hodky viac niekam do grecka, na cyprus, do spanielska, kde je skutocne more a morsky vzduch.. No budem vediet do buducna. Tiez by sme radsej volili Chorvatsko kebz sa tam lieta z KE, ale zial. Drzim prsty, nech vyberiete spravne a tiez viac odporucam letiet, ako cestovat autom.

siska53
14. aug 2018

@cinderelka my sme boli v Chorvatsku. Bola som.vzdy v prvom trimestri. Prestavky sme si robili aj vtedy,ked som nebola tehotna.. zvladli sme to ja i buduce babatko. Dvakrat sme.takto boli, zaplavala som si tak normalne,kedze este brucho nebolo..

pupavocka101
14. aug 2018

my sme boli v chorvatsku, dalej som si netrufla v tehotenstve. najprv sme rozmyslali iba nieco na slovensku, aj tu sa da prezit krasna dovolenka. teda ak ti nebude vadit ze nebudes prave pri mori. 🙂

cinderelka
autor
14. aug 2018

@pupavocka101 ja som práveže myslela niečo na Slovensku, prípadne niečo v okolí... vôbec mi nebude vadiť dovolenka bez mora... aj keď môjmu mužovi bude trocha smutno, ale on to prežije :D len rozmýšľam, že kde ísť na viac dní, lebo túry tiež nedávam... :D

cinderelka
autor
14. aug 2018

@moonka1 nie je choroba, ale nemám z toho dobrý pocit niekam letieť... niekto je s tým v pohode a ide robiť hocičo, ja veľmi nie...

kika6956
15. aug 2018

Ja som bola v 4 mesiaci v Grecku letecky. Uplne v pohode a to som bola taka,ze som sa bala aby sa nic nestalo. Ja som sa pytala doktorky a povedala,ze vysledky mam dobre a je to na mne ako sa citim. Uplne som si to uzila a bolo to fajn sa prejst po plazi a potom si oddychnut na lehatku na plazi. Let bol uplne v pohode. Ak sa citis dobre,tak ja ti to len odporucam👍

221girl
15. aug 2018

@cinderelka ak sa chcete aj kúpať tak napríklad zvoliť Aqualand Moravia (na zlavomate sú vynikajúce ceny) a okolie - Lednice, Vestonicka nádrž... Dokonca je tam CHKO Palava urcite budú aj nejaké náučné chodníky porobene na ľahké prechádzky. Ale to neviem 🙂 tam sme nebolu

pallacinka29
15. aug 2018

@lenulik88 tak toto je dalsia perla konika, ze v Bulharsku je jazero 😂🙏🏻🔝🔝

floriana_
15. aug 2018

Ja som bola v druhom mesiaci letecky vo Francúzsku (ledva som zistila, že som tehotná, ale letenky sa mi nechcelo rušiť; navyše lekár mi to nezakázal. Jediný problém je, ak by bola totálna zmena klímy, ale to velmi nebola, čiže pohoda..)
No a v septembri letíme do Atén, odkial máme asi 5 hodinovú plavbu loďou na jeden grécky ostrov. A teším sa 🙂
Letieť vôbec nevadí, kludne až do 8 mesiaca, ak to letecká spoločnosť povolí. Nie je problém letieť, skôr je pre nich problém odrodiť na palube :D preto to nepovolujú.

hvolkovamirka
15. aug 2018

@kika6956 bola som taktiez v prvom tehotenstve letecky v grecku, obavala som sa toho ale ak doktor povoli tak sa niet coho bat. mne sa v tehotenstve zhorsil ekzem a to more len tomu pomohlo, takze nelutujem 🙂 keby sa dalo idem aj teraz ale tehotna plus dve deti, by som to uz nezvladla :D :D

atothova
15. aug 2018

@cinderelka ja som sa vratila z Thajska a uz bookovala letenky na Sardiniu ked som zistila ze som tehotna. Na nejaku extra exotiku by som si uz netrufla, ale do Talianska sa vobec nebojim, skor sa tesim na stravu a more 😊 Letime v sep, budem
v 23tt. Radsej budem 1,5 hod v lietadle ako 8 hodin v aute. Ale je to hlavne o tom ako sa zena citi, netreba to silit, mame pekne miesta aj u nas. Ak chces ist za hranice a nie az k moru, odporucam jazero Bled v Slovinsku, tam bolo super!

lenulik88
16. aug 2018

@pallacinka29 no neviem podla mna si to nezasluzi pomenovanie ,,more". Ale to iba moj nazor.. 😏

pallacinka29
16. aug 2018

@lenulik88 Tak toto je ďalšia perla... že nejaká užívateľka MK má názor, že to nie je more...

sticker