icon

Dvojičky a Clearblue

mamickalisticka
8. dec 2020

Ahojte, mam dilemu, tak si prosím poradiť.. Som v 18+3tt a doktor mi celý čas tvrdil že su baby jednovajky.. Ale dnes mi povedal, že tam niečo trčí.. Nepovedal to isto... Najhoršie je, že som už kupila pár vecí pre dievčatka a veľmi túžim po dievčatkach (nehovorím že chlapcov nechcem, aby sa toho chcel niekto chytiť, vďaka!) myslíte že pri 1vajecnych dvojkach by clearblue test ukazal spravne pohlavie? Týždeň do kontroly nevydrzim 🙈

zuzanaokasova
8. dec 2020

@mamickalisticka v prvom rade gratulujem... Ten test je nepresný. Keď chceš mať istotu, musíš počkať na utzv. V tomto prípade keď sú dve, tak test nemá zmysel robiť. Aj pri jednom bol výsledok chybný... Za tých cca 30€ co za tento test dáš, radšej kúp tri balíky plienok. Tie určite padnú na úžitok 😉 pekne tehulkovanie prajem. Hlavne nech sú detičky zdravé 🙏

walteaa
8. dec 2020

@mamickalisticka ved pre srandu vyskusaj, ale su to zbytocne vyhodene peniaze...mne namiesto ruzovej ci modrej ukazal fialovu, takze o moc mudrejsia som nebola😅 proste je to bud alebo😅 hlavne nech su deti zdrave, na pohlavi naozaj nezalezi😉

bubinko1506
8. dec 2020

@mamickalisticka gratulujem k dvojickam. Ak su jednovajecne, tak bud su to dvaja chlapci alebo dve dievcata. Len pri dvojvajecnych je mozne, ze by bol parik😉

tilko
8. dec 2020

@bubinko1506 myslim si,ze to autorka vie....len je na vazkach ci dve baby alebo to budu fesaci...

mamickalisticka
autor
8. dec 2020

@zuzanaokasova
@walteaa všetci ma odhovaraju že mam vydržať, tak asi ozaj budu istejšie tie plienky kúpiť 😂 veľmi som zvedava, určite dam vedieť.. Mam doma už dvojročného brata (pre deti) , tak samozrejme preto by som chcela viac baby, nech mam parťáčky, celkovo 4ria muži doma by bola celkom sranda, tak som straaaašne zvedavá. A kupila som najchutnejšie a najkrajšie body ružové tak za trest ich budu nosiť 😂 (srandujem) 😃

zuzanaokasova
8. dec 2020

@mamickalisticka budeme radi, keď sa pochvális... Kamarátka ma dvoch chlapcov a posledne dvojičky chlapcov (2,5r)... Takze 5 chlapov v dome 🙆‍♀️
Ten týždeň uz vydržíš, dôležité je, ze budú zdravé bábätká...

mamickalisticka
autor
8. dec 2020

@zuzanaokasova samozrejme, najviac si prajem to, aby boli zdravé a bolo všetko v poriadku a boli v brušku čo najdlhšie, len v tom kútiku duše je ten môj sen o dvoch rovnakých copatych ❤️

zuzanaokasova
8. dec 2020

@mamickalisticka možno o týždeň sa to aj splní 😉❤️❤️ keď budu dvojvajecne, môže byt párik

mamickalisticka
autor
15. dec 2020

No ahojte, tak dnes som bola v martine a predsa sú to tí muži malí 💙💙😂 našťastie som sa na to celkom pripravila psychicky ale najviac sa teším že su zdraví 🙏 budem ruža medzi tŕňmi, chránená štyrmi mužmi a možno o pár rokov skúsime ešte raz 😂❤️