icon

FMF uhol

kmysiakova
1. apr 2018

Ahojte, baby ked ste boli na velkom sone co sa robi medzi 11-14tt napisal vam niekde lekar ci meral uhol tvaricky od hornej celuste po celovu kost (fmf uhol) ?
Dakujem za odpovede

alobalka
1. apr 2018

Nie, neviem o tom

kmysiakova
autor
1. apr 2018

Lebo ked som citala, ze co sa vtedy vysetruje tak tam bolo pisane aj fmf uhol a na papiery od dr to nemam nikde zapisane, zeby to merala.

alobalka
1. apr 2018

@kmysiakova možno to nie je jeden z tých podstatnych parametrov alebo možno k tomu kvalitnejší uzv?

kmysiakova
autor
1. apr 2018

No lenze ta dr u ktorej som bola to mala pisane na svojej stranke, ze sa to mera tak ja neviem.😐

janci05
1. apr 2018

Ja ani neviem, že takýto nejaký parameter existuje. Je pravda, že odkedy som ja bola tehotná, tak sa medicína a výskum pohli míľovými krokmi. Teraz neviem či povedať že je to na úžitok, alebo na škodu. V mojom prípade som nič neriešila, na čo by ma doktor neupozornil. MK som nemala a ak existoval, tak som o ňom nevedela. Mňa zaujímal tlak, rytmus srdiečka atď. Asi doktor sleduje vývoj mozgu a s tým spojený vývin. Nemusíš za tým hneď hľadať nejakú poruchu a znepokojovať sa.😉

kmysiakova
autor
1. apr 2018

Neznepokojujem len som za to vysetrenie zaplatila 40€ tak chcem vediet ze co s tym, ze preco sa to nerobilo @janci05