Je 19. týždeň tehotenstva štvrtý či piaty mesiac?
Ahojte prvé mi povedali že termín mám 18.júla a som v 20.tt No iná lekárka mi povedala že som v 19tt a termín mám 3.augusta tak ktorý je to vlastne mesiac ??? 😖
tehotenstvo sa pocita na tyzdne, porodit by si mala niekedy medzi 38 a 42 tyzdnom, naco do toho tahas mesiace?
Ked som bola teraz na ultrazvuku pri jednej lekarke lebo moj gynekolok nema take sono ako ona,ona mi povedala ze som v 19tt,nie 20tt....tak i aj termin porodu zmenili
zavisi ci pocitas lunarne mesace (teda trvaju presne 4 tyzdne) a tehotenstvo teda trva 10 lunarnych mesiacov alebo kalendarne a potom trva 9 mesiacov. Ale ten posun terminu porodu s tym podla mna nesuvisi, asi im to tak vypocital iny software podla velkoti babatka....
ja som 19 tt a termín mám 12.8 🙂 divné rátanie, ale 5mesiac začína od 18+1 tt. 🙂
@mimsy kukni www.tehotenskakalkulacka.sk
mas tam vsetko,ako rastie babo,ake je velke....
pomýlila som dni, rátam to presne tak, ako to dala dada7701...piaty som začala 17+6 a končím 22+1.
17+1 končíš štvrtý mesiac 🙂🙂
ahojte môžem sa opýtať ten +1 je ako další týždeň?lebo si pripadám ako debil 🙂
Tak teraz som už aj ja popletena 🙂 dnes mám 18+4tt a termín mám 30august 🙂 kam by ste odporucili rodiť ? Akú nemocnicu v Ba alebo Dunajska streda
a si odkiaľ?záleží na tom
@klaudika111 to +1 znamena 1den naviac, cize napriklad ak si tehotna 18t+1 tak si tehotna 18 tyzdnov a 1 den.. 🙂
elkey dakujem veľmi pekne poradila si mi sa smejem sme to tu s mužom rozoberali 🙂 do detailov 🙂
Baby kedy môžem cítiť pohyby dieťatka lebo ako keby do mňa niečo dobkalo
Dobri kedy mozem citit pohiby babetka ked som 13tttehotesva.

Nerozumiem tomu ako to mas, ja mam termin 1.augusta a som v 21.tt a je to 5 mesiac. Naco chodis k tolkym lekarom?