icon

Je bezpečné mať sex v 13. týždni tehotenstva?

nikolia99
19. nov 2023

Ahojte prosim o radu mala som hematom v 7tt lekat teraz 23.10 ze uz tam nic nevidi ze ok , nezakazal mi styk- nic ani nepovedal. iba vtedy pocas hematomu zakaz. kontrolu mam az 22.12 co myslite mozem normalne zacat sexovat s manzelom? lebo od positiv testu az doteraz nic a chudak je na nervy jemu strasne na tom sexe zalezi. Takisto trapna otazka moze to davat stale dnu alebo nie? moc dakujem za odpovede zienky🙂

andrejkap123
19. nov 2023

@nikolia99 to co uz je. “Je na nervy jemu strasne na tom sexe zalezi”. A na dietati mi nezalezi? Žasnem… a čo by urobil keby cele tehotenstvo máte zakazany sex? Nasiel by si netehotnu? 😀 kazdopadne treba sa doktora opytat…. Zavolaj tam v pondelok ;)

floki1994
19. nov 2023

@nikolia99 my sme nemohli cele tehu a co prezil to..snad babatko je dolezitejsie..a hlavne su aj ine sposoby ako sa potesit...k otazke..radsej so zavolaj alebo zbehni k lekarovi a opytaj sa cibuz to je ok nez potommai vycitat nieco 🙂

nikolia99
autor
19. nov 2023

@floki1994 sak ja viem aj inymi sposobmi som sa mu venovala ale on je urazeny zato aj tak ze on chce sex somnou… chapem premna je dieta prvorade ale nezmenim jeho aky je:(

domka222
19. nov 2023

@nikolia99 je urazený? Ja keď som sa počas tehotenstva na to necítila, tak mal proste smolu a bolo mi jedno,či sa bude urážať

andrejkap123
19. nov 2023

@nikolia99 urazeny? To co za chlapa mas? 🙈

matullienka
19. nov 2023

@nikolia99 no to by ma zaujímalo ako posledné či je alebo nie je urazený, taký chlap by mi nestal za fajku dymu, ktorému nezáleží na bezproblémovom tehotenstve lebo on chce sex

daniela2202
19. nov 2023

@nikolia99 ja som až do deviateho m. , v deň pôrodu som navarila , povysávala .... a išla nato ....😂😁😂😁

nikolia99
autor
19. nov 2023

@daniela2202 a mozu spermie naozaj nieco uskodit?

daniela2202
19. nov 2023

@nikolia99 spermie sú v tomto prípade už len pleťová maska ... 😁😁😁👉

nikolia99
autor
19. nov 2023

@daniela2202 lebo vela zien pise tu ze to skodi ze ked da domna ejakulat tak mozem mat predcasni porod atd

bejbs123
19. nov 2023

@nikolia99 no takeho chlapa by som teda rozhodne mat nechcela,je to egoisticky blb a 13tt este nie je uplne safe,ak bol hematom,ja by som sa bala,prezila som si potrat a bolo to priserne

daniela2202
19. nov 2023

@nikolia99 tomu neverím, skús sa opýtať doktorky.... ako sa zasmeje 😁

januska12323
19. nov 2023

@daniela2202 veľmi sa nesmej, spermie obsahujú látku, ktorá napomáha otváraniu krčka, preto sa odporúča sex na urýchlenie pôrodu

@nikolia99 ja by som sa bála si ešte v príliš malom týždni. Nerozumiem ako môže byť urazený veď si tehotná a mala si problémy. Keby sa začneš otvárať a dostaneš zákaz do pôrodu bude si hľadať náhradu?

stellarstar
19. nov 2023

@nikolia99 chudák on je chudák? Sorry ma 2 ruky aj ty a máš ústa keď si mala hematom a i keď teraz zatiaľ žiadne problémy nemáš tak vydrž do KO alebo chceš aby sa ti niečo stalo?

floki1994
19. nov 2023

@nikolia99 pane boze to je charakter...a to ked sa narodi male a nebudes vladat vobec bude vkuse urazeny ?

natuliatko777
20. nov 2023

@nikolia99 akoze to mas doma riadneho de…a !! Moj vydrzal cele tehu a este aj sestonedelie a nebol urazeny ani nic .. islo nam v prvom rade o dieta a nie o sex a este keby mam hematom tak by som uz vobec neriskovala nakolko som prve tehu vdaka hematomu o dieta prisla aj ked na sone raz ho bolo vidiet a potom zase nie ale aj tak tam bol .. rob ako vies ale ked prides o dieta skrz tvojho uzasneho manzela tak tu potom neplac

lillyd
21. nov 2023

@nikolia99 ani nesranduj, že s takýmto chlapom si sa rozhodla mat dieta… my teda tento cely rok viac nemôžme ako môžme, musela som absolvovať kyret takze sme nemohli, a teraz od začiatku tohto tehu až do konca nemôžme a ešte moj chlap je ten, ktorý povie prvý, ze koli babatku to vydržíme. Ja som teda hematóm nemala, ale v 7tt som 3x jemne spinila a od vtedy mame zákaz ani si nedovolím sa doktora na to opýtať. Len v bezproblémovom tehu sa môže sexovat. A čo majú povedať take ženy, čo musia podstúpiť umelé oplodnenia a nemôžu uz mesiac pred vkladom ani po ňom a ani celé tehu sexovat? Dokopy az do skončenia šestonedelia to vychádza vyše roka bez sexu ale normálny človek to pochopí a vydrží to.