Je bezpečné mať sex v druhom trimestri?
Som 17+6tt, na začiatku tehu som mala jednorázové špinenie a jemnučké krvácanie,lekár neprišiel na to prečo, ale bolo to deň po styku, tak asi preto. Mali sme celý prvý trimester prestávku od milovania a užívala som už zopár liekov kvôli tomu donedávna, s tým, že v druhom trimestri už vraj kľudne môžeme. My sme ale ešte neskúšali, bolo to také hektické obdobie a navyše daako sa obávam, aby som nešpinila alebo nekrvácala. Chuť máme ale obaja veľkú. Šli by ste na to a skúsili by ste alebo by ste nechceli? Ďakujem za názory 🙂
Som tvoj pripad po 2 potratoch tento rok teraz 3x tehotna som v 18 tt tiez som uz 2x spinila, 1x den po sexe 2x iba tak.. tak sme mali zakaz do 16 tt v 17 sme skusili a vse ok. Samozrejme opatrne a asi nie casto ale myslim ze obcas... je to ok ved za normalnych okolnosti ludia funguju normalne. ❤️
@7tinka7 jeeej ďakujem moc za komentár, to som veľmi rada, že nie som sama a že počujem takúto skúsenosť🙏 vyskúšame to🙏☺️ ďakujem a držím veľmi veľmi palce tiež, nech všetko výjde ako má🙏☺️

Kludne by som vyskusala, my sme boli bez sexu pol roka. My sme mali zakazane