Je normálne necítiť každý deň pohyby?
Ahojte, chcem sa opýtať, som prvorodicka a dnes sa moje babo nepohlo.... Hladkala som si brusko Jemne stlacala.... Je to normalne?? Mam strach, som v 24 tt a doteraz som, da sa povedat, citila pohyby kazdy den
ak ho nebudes citit 24h tak skoc k lekarovi, pre istotu....inak pomoze zjest niekedy nieco sladke, alebo poskakat alebo jemne potriast bruskom....ono pohyby tlmi aj to ak mas placentuu vpredu....
@denisel ja som niekedy tiez necitila pohyby, ale pomohla zmrzlina, to sa malinky hned rozhybal 🙂 ale keby to bolo dlhsie, zasla by som k dr - aj keby zbytocne, ale radsej mat istotu
Ďakujem vam, no ku koncu dna sa rozhybal a dnes uz od rana kopcuje 🙂 ja som sa aj preto zlakla lebo som chorá prvykrat ako som tehotná ci sa nieco nestalo .... Este raz ďakujem 🙂
ano, je 🙂 ale tiez ma tieto veci vedeli znervoznit 😉 aj v neskorsom stadiu tehu sa niekedy aj pol dna nepohla a ja v strese 🙂 a nic to neznamenalo.

@denisel ahoj, v tomto štádiu tehu je to OK - bábo je ešte maličké a jeho nepatrné pohyby nemusíš zachytiť a je možné že práve dnes má bábo "spací" deň 😉 . Ak máš ale ako prvorodička obavy, tak ti odporúčam zjesť cukríky z hroznového cukru alebo vypiť Glukopur - hroznový cukor rozpustený vo vode a do 20-30min budeš mať v bruchu "futbalový zápas". Hroznový cukor je veľmi jednoduchý a rýchlo sa v tele mení na energiu a tak by to malo naštartovať aj bábo. 🙂