Je normálne necítiť pohyby v 18. týždni tehotenstva?
Ahojte, čakám svoje druhé dieťatko (syn 7 rokov) a som v 18 týždni no vonec necítim žiadne pohyby motýliky v bruchu nič podobne.. dokonca donedávna som mala veľmi navrete bolestivé prsia a ako to už nemám.. spinenie ani nič podobne nemám ( sono som mala minulý mesiac teraz budem mať zas v 20tt) myslite že je to c poriadku ?
Pokial si ich ani doteraz este necitila, tak ano, v tomto tt nemusis este citit pohyby, ani ked je to druhe tehotenstvo. Ak mas placentu vpredu, tak to moze byt aj tym oneskorene.
ja som mala placentu v predu, moje prve pohyby, čo som cítila boli v 22tt
Ahoj ja mam placentu vzadu a v tomto tt som pohyby necítila. Začala som ich cítiť až pred týždňom som 22tt. Tiež som sa cítila zle keď som čítala ze žienky mali od 16tt tieto pohyby. Prišlo to samo keď som jedla zmrzlinu na posteli a si hovorím co to je 😄 som prvýkrát tehu. Ale ak máš nejaké obavy tak kľudne sa dá ísť aj na pohotovosť a skontrolovať ci je všetko ok.🍀
@maria123a do 23.-24. týždňa necítiť pohyby je úplne ok. Ako píšu baby, závisí aj, kde máš placentu, ako je bábo uložené... Väčšina žien začína naozaj "niečo cítiť" až tak okolo 22. týždňa. Ja som v 29. týždni a sú dni, keď sa malý ledva pohne a potom naopak také, že tam cvičí spartakiádu nonstop 🙂

@maria123a ešte to je ok . Stačí že placenta je ináč a pohyby nie sú cítiť. Moje 3 tehu som pohyby cítila az v 19 a pol týždňa . Ľahni si vklude večer a zrelaxuj a možno sa pohyby ukážu najbližších dňoch