icon

Je zmena pohybov bábätka v 26. týždni normálna?

domkaw
23. máj 2025

Ahojte dievčatá. Trápi ma taká veci. Od pondelka som cítila malého že kopal veľmi slabunko. Včera si znova išiel bomby svojou silou. A dnes znova slabunko 😀 je to v poriadku alebo zavolať doktroke a porozprávať sa s ňou o tom? 🫣 ďakujem za všetky “normlane” odpovede.

schoconut
23. máj 2025

@domkaw čakám síce dvojičky, ale presne takto reagujú aj moje. Raz kope viac jedna, raz druha, potom sa mi zdá že obe sú nejak kľudne a další deň kopu obe. Myslím, že je to normalne, ale ak si veľmi nekludna chod za doktorom nech to skontroluje 🙂

carrot_apple
23. máj 2025

@domkaw pokiaľ cítiš je jedno akou silou, zle by bolo kebyže vôbec necítiš a žačneš krvácať...ja som dakedy pociťovala ako keby som si prdla, také bublinky a veľmi dlho ani neviem do akého týždňa ... dáko nekopal ani v 9mesiaci, bol to spáč, aj keď sa narodil ...

domkaw
autor
23. máj 2025
@carrot_apple

@domkaw pokiaľ cítiš je jedno akou silou, zle by bolo kebyže vôbec necítiš a žačneš krvácať...ja som dakedy pociťovala ako keby som si prdla, také bublinky a veľmi dlho ani neviem do akého týždňa ... dáko nekopal ani v 9mesiaci, bol to spáč, aj keď sa narodil ...

@carrot_apple mám aj doppler Taze si aj srdiečko popocuvam keď som veľmi vystrašená 😀

bert22
23. máj 2025

@domkaw ja si myslim ze je to v pohode. horsie by bolo keby nekopl vobec alebo slabo stale. tam by som sa asi obavala viacej.

domkaw
autor
23. máj 2025
@bert22

@domkaw ja si myslim ze je to v pohode. horsie by bolo keby nekopl vobec alebo slabo stale. tam by som sa asi obavala viacej.

@bert22 ako sú dni keď kope slabunko ale čo také zle by na tom mohlo byt?

michaela329
23. máj 2025

@domkaw môj sa niekedy poriadne neozval aj dva dni, chodila som potom po CTG 🤦 A vždy všetko v poriadku, len bol také lenivejsie bábätko. A stále rád spinká... Vždy, keď sa Ti niečo nezdá, sa môžeš ozvať Dr. Zájsť na pohotovosť.

domkaw
autor
23. máj 2025
@michaela329

@domkaw môj sa niekedy poriadne neozval aj dva dni, chodila som potom po CTG 🤦 A vždy všetko v poriadku, len bol také lenivejsie bábätko. A stále rád spinká... Vždy, keď sa Ti niečo nezdá, sa môžeš ozvať Dr. Zájsť na pohotovosť.

@michaela329 nechcem si pripadať ako histerka😀 a potom malého stresovat. Viem že kopne tá viem že je ok 😀

michaela329
23. máj 2025
@domkaw

@michaela329 nechcem si pripadať ako histerka😀 a potom malého stresovat. Viem že kopne tá viem že je ok 😀

@domkaw neboj sa, takých tam majú denne plno 🙂 Ja som si tak tiež prišla a potom som si uvedomila, že však tam nie som len ja 😃

esther100
23. máj 2025

Ja som 29tt a raz kope silnejšie, raz slabšie, raz aj skoro celý deň nič