icon

Jedálniček pre tehuľky

lexilaracroft
23. jan 2016

Ahojte! Len by ma zaujmalo ake chutky mavate. Hladam inspiraciu... Mam chut a neviem na co...

lusyke
23. jan 2016

@lexilaracroft Ja si pamatam ze som mavala strasnu chut na palacinky. Musela som ich mat aspon 1x tyzdenne.

zabina27
23. jan 2016

@lexilaracroft pri prvom som milovala kivi, kazdy den som 2 - 3 zjedla 🙂 a vlastne, aj teraz by som si dala 😀 a viem, ze som mala neskutocnu chut na kivi zmrzlinu, ale bola len jar, kopcekovu este nikde nepredavali, ja som sa isla zblaznit 😀 😀 az ku koncu tehu zacali predavat 😀

missynka0601
23. jan 2016

Ja som na zaciatku tehu bola zblaznena do zavaranych kyslich karfiolov bola som schopna zjest polku 7dcl flase len tak bez vsertkeho a robila som si aj zapekane cestoviny s karfiolom, teda karfiol na vseliaky sposob ale teraz uz nemam ziadny takyto extrem.

missynka0601
23. jan 2016

Zabudla som dodat, ze moj partner bol z toho nestastny, lebo on velmi nemusi karfiol.

lexilaracroft
autor
23. jan 2016

No ja sa neviem dojest citronu... To asi este nikto nevidel. Citron si osupem ako pomaranc a nakrajam na kolieska takto zjem kazdy den dva tri cele citrony. Pomaha mi to aj na travenie. Ak my je po jedle tazko dam si kolecko citronu a je mi lepsie...

luna90
7. feb 2016

Ja každý deň musim piť mlieko🙂 a este pomaranče papat 😀

lorela
7. feb 2016

Jahody 🙂 Kila a kila jahod 🙂

lorela
7. feb 2016

A jedna moja kamoska kazdy bozi vecer anglicku slaninku s horcicou a chlebom 🙂

zuzanadringus
7. feb 2016

@lorela suhlasim.. ja, pocas svojho tehu ked som prisla vecer o 11tej z prace (robila som ma zmeny) vzdy vytiahla slaninu, horcicu, chleba, kyslu uhorku... mnaaam aj teraz by som si dala (len uz nie som tehotna) - cize sa nie je na co vyhovorit 😀... a vzdy pred spanim 3dcl mlieka muselo byt 🙂... ani sa necudujem, ze som pocas tehu pribrala 20kil 😂

ukulela
7. feb 2016

@lorela apage satanas! spominat mi tu anglicku slaninu! skvrci mi v bruchu a steny by som skrabala (a to som vecerala 🙂
... ale k teme - moje chute? mne slo na chut cely cas cervene vino, no nedala som si, ja blba, cely cas chudokrvna 🙂 som si kludne mohla decko raz za cas dat. ale tiez sm mavala chut na hovadzinu, co sa u nas bezne neje.no a zjedla som asi 50 poharikov malinoveho kompotu z kauflandu. pocet viem reto, lebo som do nich na konci letarobila leco 🙂 ato som sa krotila 🙂🙂

meluela
7. feb 2016

@lexilaracroft kysla kapusta, mangove chutney, chilly omacka, pomarance, cesnakova polievka

lorela
7. feb 2016

@zuzanadringus 20 kg, ved to je len o trosicku viac ako normal 😉

lorela
7. feb 2016

@ukulela Aj sebe som si tym "satanom" - taku chut mam 😀 esteze nic take doma. Ale neviem, neviem, ci si nespomeniem, ked pojdem zajtra okolo potravin 😀

zuzanadringus
8. feb 2016

@lorela v tu chvilu mi to bolo tak jedno 😊 cakali sme chlapca, to bolo asi tym 😉 uvidime... snad sa najblizsie budem napchavat ovocim a bude dievcatko 😂

andrea1010
8. feb 2016

ahojte, ja mám neskutočnú chuť na paradajky, denne aj trikrát, potom kyslé uhorky a jablká a v poslednej dobe gumené medvedíky :D no kombinácie jak bič :D dokonca pijem kozie mlieko, každý deň ráno a to už je niečo :D

eva.ballester
1. apr 2016

@lexilaracroft Ja to iste s citronom, len som si ho zmykala do vody a raz sa mi tam vyzmykali aj velke kusy, tak odvtedy jem cele kusky citrona :D

adusqua
1. apr 2016

Ahojte, ja fičím na hruškách a taktiež zmrzline všetkého druhu 😀 a neviem sa dočkať kedy budú v obchodoch dyňe 😅

zabina27
2. apr 2016

@adusqua inak v tescu maju melony, nie je to uplne ta letna lahoda, ale na zahnanie prisernej chuti postaci 😀 ja mam momentalne doma uz treti melon, vyhovaram sa na to, ze uz tak lahko nebudem koncom zimy, zaciatkom jari tlacit melony, raz za zivot mozem 😀

nibocka
2. apr 2016

@zabina27 moj mm ani tehu neni a melony sme tiez uz asi zo styri mali🙂 aj s krpcom ich len tak sprasili a ja som ltt ochutnat stihla.Nastastie moja chut na ne nebola akutna tak mi to stacilo.

Ja som ficala na jogurtoch,slanych syrovych korbacikoch, gumaky ale to aj v beznom stave mavam obcas miesto stravy🙂🙂🙂 a aj zmrzka je dobra.
Pri prvom som mala obdobie ochutenej kyslej smotany,ale malokde sa dala kupit.len v kauflande jeden jediny vyrobca ju robil.
Ale inak ziadne chutky divoke.Skor nechutenstvo

zabina27
2. apr 2016

@nibocka ja mam teda radsej tie letne melony, ale toto sa uz nedalo vydrzat 😀

adusqua
3. apr 2016

@zabina27 JJ, stále naň pozerám ked som v tescu, ale čakám nech ide cena aspon kúsok pod 1 Euro 😀

anjelic
3. apr 2016

Pri prvom zemiakový šalát, skladané zemiaky, tvaroh na slano a čokoľvek s cesnakom... pri druhom synovi všetko sladké, ale najviac Milu a karamelové veterníky... a pri babuľke pikantné jedlá všeho druhu /už som myslela, že sa narodí obalená v azbete, aby ju nespálilo 🙂/ a ovocné jogurty - aj 2,3 za sebou.

zabina27
9. apr 2016

@adusqua ahoj, tak muz mi vcera v tescu kupil melon, za 99 centov kilo 😀 este som ho neskusala, neviem, ci je sladky, ale mozes si teda aj ty uz kupit 😀

adusqua
9. apr 2016

@zabina27 Ahoj zas som nan aj ja včera pozerala v tescu, ale nebola som s priatelom tak by som sa asi neponiesla :D daj vedieť teda či je sladký :P

zabina27
9. apr 2016

@adusqua no teda uprimne, od sladkeho letneho melona ma daleko ☹ to len tak na zahnanie tehotenskej nevydrzatelnej chute 😀 ale zase, tie predtym boli sladsie, tak ak chces, vyskusaj, mozno trafis sladsi 😉

adusqua
9. apr 2016

@zabina27 No uvidím, asi ešte trošku počkám ked vravíš že nie je sladký. Ja som si kúpila žltý, neviem či ho máš rada, ale ten bol celkom sladký len pri krajoch trošku bez chuti ... 😝

vronni
29. apr 2016

tak ja neviem, ale ja nemam ziadne chute..aspon som zatial nezistila. jedine co mi tak chuti v poslednych dnoch je ladovy salat. v jeden den som si urobila dva taniere za sebou..len tak posolit a s olivovym olejom..mnam... 😀

adusqua
29. apr 2016

@vronni Neboj, oni tie chuťe ešte len prídu 😀