Jedálniček pre tehuľky
Ahojte! Len by ma zaujmalo ake chutky mavate. Hladam inspiraciu... Mam chut a neviem na co...
@lexilaracroft pri prvom som milovala kivi, kazdy den som 2 - 3 zjedla 🙂 a vlastne, aj teraz by som si dala 😀 a viem, ze som mala neskutocnu chut na kivi zmrzlinu, ale bola len jar, kopcekovu este nikde nepredavali, ja som sa isla zblaznit 😀 😀 az ku koncu tehu zacali predavat 😀
Ja som na zaciatku tehu bola zblaznena do zavaranych kyslich karfiolov bola som schopna zjest polku 7dcl flase len tak bez vsertkeho a robila som si aj zapekane cestoviny s karfiolom, teda karfiol na vseliaky sposob ale teraz uz nemam ziadny takyto extrem.
Zabudla som dodat, ze moj partner bol z toho nestastny, lebo on velmi nemusi karfiol.
No ja sa neviem dojest citronu... To asi este nikto nevidel. Citron si osupem ako pomaranc a nakrajam na kolieska takto zjem kazdy den dva tri cele citrony. Pomaha mi to aj na travenie. Ak my je po jedle tazko dam si kolecko citronu a je mi lepsie...
Ja každý deň musim piť mlieko🙂 a este pomaranče papat 😀
Jahody 🙂 Kila a kila jahod 🙂
A jedna moja kamoska kazdy bozi vecer anglicku slaninku s horcicou a chlebom 🙂
@lorela suhlasim.. ja, pocas svojho tehu ked som prisla vecer o 11tej z prace (robila som ma zmeny) vzdy vytiahla slaninu, horcicu, chleba, kyslu uhorku... mnaaam aj teraz by som si dala (len uz nie som tehotna) - cize sa nie je na co vyhovorit 😀... a vzdy pred spanim 3dcl mlieka muselo byt 🙂... ani sa necudujem, ze som pocas tehu pribrala 20kil 😂
@lorela apage satanas! spominat mi tu anglicku slaninu! skvrci mi v bruchu a steny by som skrabala (a to som vecerala 🙂
... ale k teme - moje chute? mne slo na chut cely cas cervene vino, no nedala som si, ja blba, cely cas chudokrvna 🙂 som si kludne mohla decko raz za cas dat. ale tiez sm mavala chut na hovadzinu, co sa u nas bezne neje.no a zjedla som asi 50 poharikov malinoveho kompotu z kauflandu. pocet viem reto, lebo som do nich na konci letarobila leco 🙂 ato som sa krotila 🙂🙂
@lexilaracroft kysla kapusta, mangove chutney, chilly omacka, pomarance, cesnakova polievka
@zuzanadringus 20 kg, ved to je len o trosicku viac ako normal 😉
@lorela v tu chvilu mi to bolo tak jedno 😊 cakali sme chlapca, to bolo asi tym 😉 uvidime... snad sa najblizsie budem napchavat ovocim a bude dievcatko 😂
ahojte, ja mám neskutočnú chuť na paradajky, denne aj trikrát, potom kyslé uhorky a jablká a v poslednej dobe gumené medvedíky :D no kombinácie jak bič :D dokonca pijem kozie mlieko, každý deň ráno a to už je niečo :D
@lexilaracroft Ja to iste s citronom, len som si ho zmykala do vody a raz sa mi tam vyzmykali aj velke kusy, tak odvtedy jem cele kusky citrona :D
Ahojte, ja fičím na hruškách a taktiež zmrzline všetkého druhu 😀 a neviem sa dočkať kedy budú v obchodoch dyňe 😅
@zabina27 moj mm ani tehu neni a melony sme tiez uz asi zo styri mali🙂 aj s krpcom ich len tak sprasili a ja som ltt ochutnat stihla.Nastastie moja chut na ne nebola akutna tak mi to stacilo.
Ja som ficala na jogurtoch,slanych syrovych korbacikoch, gumaky ale to aj v beznom stave mavam obcas miesto stravy🙂🙂🙂 a aj zmrzka je dobra.
Pri prvom som mala obdobie ochutenej kyslej smotany,ale malokde sa dala kupit.len v kauflande jeden jediny vyrobca ju robil.
Ale inak ziadne chutky divoke.Skor nechutenstvo
Pri prvom zemiakový šalát, skladané zemiaky, tvaroh na slano a čokoľvek s cesnakom... pri druhom synovi všetko sladké, ale najviac Milu a karamelové veterníky... a pri babuľke pikantné jedlá všeho druhu /už som myslela, že sa narodí obalená v azbete, aby ju nespálilo 🙂/ a ovocné jogurty - aj 2,3 za sebou.
tak ja neviem, ale ja nemam ziadne chute..aspon som zatial nezistila. jedine co mi tak chuti v poslednych dnoch je ladovy salat. v jeden den som si urobila dva taniere za sebou..len tak posolit a s olivovym olejom..mnam... 😀

@lexilaracroft Ja si pamatam ze som mavala strasnu chut na palacinky. Musela som ich mat aspon 1x tyzdenne.