icon

Kedy vám dovolil gynekol sex?

jinanka
21. apr 2014

Baby chcem sa spytat, v prvom trimestri ma trapilo krvac. a spinenie ,sex zakazany, zaujima ma ci ste boli aj vy tak na tom a gynekol. vam neskor dovolil sex, moj muz aj ja uz ledva drzime 😀

tinacho
21. apr 2014

@jinanka no my sme po minulom potrate tiež do 12tt mali že neodporúča. Tešili sme sa že šak to není večnosť vydržíme. Potom som sa našla v nemocnici na dosť silné krvácanie. Sami lekári nevedeli z čoho to je ako to prišlo, tak odišlo. Bábatko je našťastie vporiadku. Keďže je to vymodlené bábo tak radšej nesexujeme. Lezie nám to strašne na nervy, dúfam že vydržíme. Pri predstave že sa môže niečo stať........bojím sa na to čo i len pomyslieť. Je to riadna skúška vzťahu, ale čo by sme ako budúci rodičia pre naše zlatíčko neurobili 😉

zabka79
21. apr 2014

my nemáme dovolený doteraz a som 20tt...ale sem tam taký opatrný sex máme 😀 špinila som dva mesiace a mám nízku prednú placentu...teraz idem na poradňu a cítim sa fajn tak hádam už nám povolí 🙂

bobaska666
21. apr 2014

Veru tinako je to poriadna skúška vzťahom , ale zvládli sme to , vyše 2 mesiace sme nesexovali , potom uz ano ked nam Dr . dovolil , ale ani som si to neuzila , lebo som myslela na dieta a potom som cely den trpla ci sa nerozkrvacam. Teraz uz aj ked mozme tak to obmedzujeme :(