Koľko ste pribrali do 22. týždňa?
Ja som pribrala doteraz 6kg a to sa len rano naranajkujem a poobede nejake to jablko alebo banan ,,, 🙂
ja som pribrala 8kg a som v 23tt.presne ako vravi mimi8814 kasli na postavu teraz chovas 2 zaludky tak sa normalne najedz 🙂
Ja som v 21tt a mám o 7 kg viac ako pred začiatkom tehotenstva. Snáď to ďalej nepôjde hore ešte nejak tragicky, lebo budem zachvíľu ako vagón 😀
@denisqaa ja som za cele tehu pribrala 9 kg ale vracala som cely cas v prvom tehu som nabrala 21 kg v druhom 14 kg ale tie ostali na mne tak teraz som nechcela nabrat zbytocne tazko idu dole ale teraz 8 mesiacov po porode mam uz 20kg dole (ale stale je ich este dost )
ja som do 20tt len chudla...nejakych 8 kil slo dole..potom sa mi hmotnost ustalila a priberat som zacala az cca od 6 mesiaca.
Pises ze jes len ranajky a 1 ks ovocia. Jednak to je malo na dospeleho cloveka (tehotna zena potrebuje vyzivy viac).
Cize pri tejto strave by si vyrazne schudla, pretoze kaloricky nepokryva potrebny prijem dospeleho cloveka. Tak isto dieta okolo 20tt myslim nema este ani 0,5 kg hmotnosti. Takze ak by si pribrala len cisto hmotnost dietata+plodovu vodu necakala by som viac ako 1 kg navyse.
Cize mi z toho vychadza ze bud sa ti prilis zadrziava voda v tele, co nie je dobre a mal by ta vidiet lekar, alebo nie je uplna pravda co pises o tej strave.
ja som na konci 3 mesiac mala o 2kg viac, ten 20t nohlo byt tak o nejakych7? nemapatam presne. ale vidiet na mne nebolo skoro nic a potom to zacalo ist prudko nahor. teraz som 38t a mam 22 kg navyse z coho za posledne 2 tyzdne 5kg- sama to nejak neviem prehltnut, lebo naozaj nejem az tak strasne vela. zacala som opuchat od 8 mesiaca- takze ci to skor nebude tou zadrzanou vodou.samozrejme ze aj nejake to sadielko sa usadilo🙂 nehladujem, ale ani sa az tak neprezieram, zjem nieco navyse, ale zaroven mam celkom dost pohybu- staram sa o zahradku, domacnost, varenie... vsetko viac menej sama (sice pomalsie ale takmer vsetko). takze som zaujala postoj- bud je zla vaha u lekara alebo si jednoducho telo urobi to co uzna za vhodne a ked chce tukove zasoby, tak si ich jednoducho urobi🙂
ked mi jedna znama povedala ze pribrala 30kg, nechapala som ako je to mozne- a ona je odo mna podstatne vyssia. takze teraz uz to chapem🙂 ja uz mam od svojej povodnej vahy takmer o polovicu viac, co je teda strasne vela
ja som 22T6 a mam +6kg, myslim ze v pohode, zaklad je aby bolo vsetko v poriadku, na kila sa teraz treba vykaslat...potom budeme chudnut 😉
ja doteraz 9kg, do 22tt som pribrala 7kg🙂 hlavne,že je všetko v poriadku🙂 a to nejem mäso-momentálne mám k nemu odpor,sladkosti málo,no čo už....🙂

nic, priberat som zacalo od nejakeho 24- 25 tyzdna, doteraz 9 kil. No a rada pre teba: normalne jedz, kasli na postavu, vyziva pre dieta je teraz dolezitejsia ako tvoje krivky😉