icon

Koľko stojí 3D ultrazvuk v Košiciach ?

20. nov 2019

Ahojte, mate niekto prehľad koľko stojí 3D utz na rôznych miestach v Košiciach a okolí?

mar_tina9
20. nov 2019

Ahoj v Sonoclinic prvé 3D kombinovaný test 60€, druhé 3D morfoligický utz 70€. z počutia viem, že v Myslave je trošku lacnejšie cca 50€ sa mi zdá, ale je tam vkuse plno žien, čakáš aj pol dňa. v Sonoclinic nečakáš ani 5min, hneď ideš na vyšetrenie 🙂

sunsetsunrise
20. nov 2019

A aké máte skúsenosti s jednotlivými pracoviskami ? Ďakujem 🙂

mar_tina9
20. nov 2019

@sunsetsunrise ja osobne som bola v Sonoclinic, myslím, že všetko fajn, bábätko poriadne skontrolovali, všetko nám poukazovali, povysvetľovali, ja som však mala bábo na prvom 3D zle uložené, čiže bola zlá viditeľnosť na urobenie fotky, inač všetko ok, Dr. Hatiar zlatý 🙂 ďalší týždeň idem na druhé 3D k Dr. Jánošovej, tak uvidíme

pininka1
20. nov 2019

Myslava, doktor väčšinou zbytočne straší a cena aj keď nižšia nieje vždy konečná. A áno čaká sa. Za mňa jednoznačne Dankovcik.

ericka_123
21. nov 2019

Skús možno ešte nemocnicu v KE-Šaci.

r91
18. apr 2025

Ceny a aj prístup máš najlepšie v Myslave, cenník voľne prístupný na ich webe. Sonoclinic na webe ani zmienka o cenách, len vylepené na dverách so 100 podmienkami, no a na Šaca webe je už dávno ten ich neplatný. Bola som na všetkých troch pracoviskách, ved kto neskúsi nevie sa hovorí 😊. Za mňa ale naj centrum Myslava dr.Juhás 👍.

andy996
18. apr 2025

@r91 naj cena v Myslave, potvrdzujem. I vyšetrenie oproti Šaci topka, už sa teším na ďalšie 🙂.