icon

Kŕčok počas tehotenstva

misel711
24. apr 2013

Ahojte, mozem si citit krcok? nemal by byt ulozeny vysoko?

zivika
24. apr 2013

@misel711 myslis citit pri chodzi, alebo pri nahmatani? kludne si ho mozes dociahnut, ved aj doki, ked ta kontroluje, tak nan dociahne 😉

misel711
autor
24. apr 2013

pri chodzi nastastie nie :D len pri nahmatani ale doteraz som to nejak nesledovala... len na posl poradni mi povedal ze sa mi skratil ze sa mam setrit tak som trochen vyplasena :D

misel711
autor
24. apr 2013
grelu
24. apr 2013

@misel711 nesmatraj si tam zbytocne...môžeš ho podrazdit alebo si tam zaniest nejakú infekciu

Kamoske tiež povedal, že sa jej skrátil, tak viac oddychovala a na ďalšej poradni uz bol ok

misel711
autor
24. apr 2013

@grelu super, tak to sa tesim... no ja mam teraz dake granule lebo ma trapia vytoky stale.. akurat dneska mam volat na vysledky z kultivacie tak som zvedava... dakujem!

zivika
24. apr 2013

@misel711 ani teraz sa moc nesleduj, lebo potom zvykneme prepadat zbytocnej panike😀 viacej odpocivaj, nedvihaj nic tazke, nebud dlho na nohach, castejsie si lahni a vyloz nohy 😉

misel711
autor
24. apr 2013

@zivika jj snazim sa, pytala som sa ci mam prestat aj s gravid jogou a povedal ze nie ze to je v pohode tak to som aspon rada. kamoska musela 8 mesiacov lezat, tak preto som sa kusok vyplasila :D

grelu
24. apr 2013

@misel711 krcok sa najviac námaha pri sedení v predklone...lekár mi povedal, že mám buď ležať alebo sa prechádzať, ale čo najmenej sedieť

grelu
24. apr 2013

@misel711 ono ak máš nejaku infekciu, tak mohol zmaknut a tým pádom sa posunul dopredu...ale v tvojom týždni to je normal 🙂

mariamayi
24. apr 2013

Ahojte baby..prepacte, ze takto vstupujem do diskusie, ale neviete mi poradit, kedy, asi v ktorom tyzdni sa uzatvara krcok maternice? Som v 8 tt a stale je otvoreny..mam obavy, kedze mam infekciu, ale Dr. to chce liecit az po 12 tt. Nemate s tym skusenost? Dakujem.

misel711
autor
24. apr 2013

@grelu no pekne, lebo ja cely den sedim v robote.. mne povedal ze nemam vela stat a chodit a teda hlavne stat... ale v podstate to uz ani nedokazem lebo ma strasne zacnu boliet chodidla a paty... tak posedavam a snazim sa nechodit..

misel711
autor
24. apr 2013

@mariamayi fuu toto vobec netusim, ale asi treba plne doverovat dr... ja som v tvojom tyzdni skoro stale spala... teda dosla som z roboty zalahla som, vecer sa osprchovala a presunula sa do spalne... tak sa setri oddychuj a 12tt mas tu ani sa nenazdas! ;)

grelu
24. apr 2013

@misel711 tak aspoň čo najmenej sed v predklone 🙂

sudabe
20. jún 2013

ahojte kocky mme sa skratil krcok z 4 cm nä 3.4 cm ale lezim preto v nemocnici, strasne sa bojim co bude. zevraj to sposobil zapal nevilieceny. zajtra mam sono ked sa skratil este viac tak tu ostavam kto vie do kedy. mate niekto podobnu skusenost?