icon

Krvácanie v 4. mesiaci po sexe. Čo to mohlo spôsobiť?

adka12
1. jan 2009

Včera som začala krvácať po milovaní. Okamžite som utekala do nemocnice a doktor vraj nevidel žiadnu krv. robil aj sono a mimi bolo v poriadku. Predpisal mi duphaston.
Dnes je už všetko ok.
Čo to krvácanie mohlo spôsobiť?

slaviq81
1. jan 2009

Adka, mala som ten isty problem a tiez som dostala duphaston. Dr mi povedala, ze po oplodneni sa steny maternice zasobuju krvou... A zakazala mi sex 😀 😀

adka12
autor
1. jan 2009

Čiže to bolo s prekrvenia stien pošvy a maternice? Mne doktor nič nezakázal, ale už sa bojím sexovať...

slaviq81
1. jan 2009

Tak som to pochopila. 😉

junovka
1. jan 2009

adka, predpokladam, ze prednejsie ti je urcite babo ako sex.Ja som abstinovala cele tehu a prezili sme to s manzelom 😀 😀 😉

belanka
1. jan 2009

mne sa to stalo párkrát aj bez sexu.ale všetko bolo ok.na istý čas bol tabu.ale nabol to problém.priority sú jasné

adka12
autor
1. jan 2009

Baby a bolievalo vas aj v 4 mesiaci podbrusko? To este rastie maternica,nie? Mna obcas boli, tak ako pred MS nejakých 30 minút a potom ja zase pokoj den. A stava sa mi to hlavne večer...

vinka
1. jan 2009

Adka maternica rastie skoro celé tehu.Musí sa zvätšovat.Ale mna tiež pobolievalo ale zvičajne ked som vela niečoho robila cez den a potom ked som sa dala do kludu tak ma to bolelo.Ale nie stále.A všetko bolo ok.A ked som chcela aby ma už bolelo podbrušku pred pôrodom tak nič. 😀 A to som aj okná umyla v byte a nič. 😀

gergi7
1. jan 2009

Ja som tiez zacala krvacat v 22tt, ale bolo to len trosicku.Vyplasila som sa a ponahlala sa k doktorovi, kukol ma. mala som podrazdeny krcok. vtedy bol dolezity pokoj na lozku a nohy vo zvysenej polohe. a tak som len oddychovalaaaaaaaaaaa 🙂

miley_hm1
Odpoveď bola odstránená
bibi1711
10. jan 2009

Ahojte kocky,
ja som v 21tt a dnes po milovani som zacala krvacat.Ale nie trosku a chvilku, ale na posteli bola kaluz krvi a ani po cca 10 min. to neprestavalo. Krv normalne tiekla na podlahu. zavolala som si sanitku, sli sme do Ruzinova, kde ma nechali 2,5 hodiny cakat v cakarni a potom mi lekar povedal, ze nabuduce si mam zachovat chladnu hlavu. Citim sa dost zle, pozeral na mna ako na hysterku.

borbala
21. aug 2011

som 4 mesiaci a zacala som krvacat ako by som mala menstruaciu moze sa to stat cakame druhe dieta

amulienka
21. aug 2011

mne na zaklade podobnej skusenosti @borbala zistili vcestnu placentu. Nijake krvacanie ci spinenie v tehu by nemalo byt, mna vyhresili ze som neutekala hned na pohotovost,aj ked som len malo spinila. Radsej hysterka ako potom komplikacie a nemocnice.

oczeakova
19. okt 2012

ahojky, ja som mala od začiatku do konca prvých 4 mesiacov tehotenstva nasadený duphaston kvôli bolestiam v podbrušku a predsa som po milovaní trošku krvácala, našťastie to bolo skôr ako špinenie. Netreba sa toho zľaknúť, je presne tým prekrvením maternice tak ako napísala slaviq81 🙂

oczeakova
19. okt 2012

@bibi1711 som zhrozená z prístupu tých lekárov.... veď je samozrejmé, že sa bojíme o tie drobátka tam dole... mali by byť ohľaduplnejší 😢

kobrtko
18. jan 2013

@bibi1711 tak to musel byť nejaký pseudodoktorko...a ešte aj vyššie platy chcú. Aj ja som mala krvácanie - nízko položená placenta- lekár mi vraví, že s každým krvácaním treba ísť do nemocnice a toho sa aj držím, radšej poplach ako neskoro. Brala som Dycinone a keď bolo krvácanie menšie, tak Ascorutin (aj keď je na ňom napísané, že nevhodný pre tehotné - mi ho odporučila gynda- vzala som len 2 tablety.

zellvicka
29. feb 2016

My sme mali sex a špinila som, išla som k dr tiež všetko v poriadku, asi o týždeň sme mali sex a už špiním tretí deň, ale skôr ráno a k večeru to prestáva...tak som v kľude a čakám, ale sexu sa už vyhneme.

eveline666
29. feb 2016

@adka12 to iste som mala aj ja tiey po sexe,,,,,tiez tam doktor nic nevidel a vsetko je ok,,,,,ale ten strach zostava,,,,

siska53
23. okt 2019

@adka12 to sa stava preto, lebo tam.dole je to prekrvenejsie. My sme sice nesexovali, ale mala.som mykozu a mala som.si tam.dat tabletku. A ja som trolinku krvacala po nej. Bola som.na pohotovosti, kde mi to tak vysvetlili a ze so mam tabletku navlhcit, ale ze nech sa nebojim, to je normalne, kedze je to prekrvrnejsie ako byva zvykom.