Máte sex počas tehotenstva?
Mne dr povedala ze prvy trimester nemame sexovat, uz som13 tt a dako nemame odvahu😂problemy som nemala…
Mam 18.dni do termínu a úplne v pohode, stále to robíme, práveže mi to gynekológ len odporúča
@diaszoky sexovali sme cele tehu. a strasne vela. moj muz uz bol zo mna az chory, co som stale chcela, vravela som to aj gynekologovi a on sa len zasmial, ze to ma pocas tehu vela zien extremnu chut na sex. ja by som snad umrela, keby mi to zakazal 😂 a nerozumiem, preco to tebe zakazala gynekologicka, pokial nemas ziadne problemy. a nerozumiem ani tebe, preco si sa jej na dovod neopytala.
@matkahelka dovod opytala som sa povedala radsej nie aby nebolo krvacanie a moze sa aj urobit dnu?
No, odkedy som zistila že som tehotná,nie. Momentálne 35tt, a stále nie :D prve rizikove, teraz tiez takze musim vyckat 😂😂
aj mne povedal nech počkam do 14tt, nastastie partner je prec v zahranici akurat do 14 ale isto planujem 😀. dôvod asi aby bol plod v klude. tiež nemam žiadny problem zatial ale min. rok mi predčasne ukončilo tehu v 13tt takže je to skôr preventivne....
@diaszoky sexovali sme cele tehu. a strasne vela. moj muz uz bol zo mna az chory, co som stale chcela, vravela som to aj gynekologovi a on sa len zasmial, ze to ma pocas tehu vela zien extremnu chut na sex. ja by som snad umrela, keby mi to zakazal 😂 a nerozumiem, preco to tebe zakazala gynekologicka, pokial nemas ziadne problemy. a nerozumiem ani tebe, preco si sa jej na dovod neopytala.
Ahoooooj počas môjho prveho tehotenstva som bola cely cas vzrusena az som tiekla.zo zaciatku som partnerovi nepovedala ani slovo.on si to všimol sam a zasunul ho do mna.sexovali sme celé tehotenstvo.

Veľmi individuálne podľa mňa. Skúste, akonáhle ti bude niečo nepríjemne či bolestivé môžte okamžite prestať.