icon

Máte skúsenosť s nedokončeným morfologickým usg?

alilka
13. aug 2019

Ahojte baby.stalo sa vám ,žeby vám dr nedokončil morfo usg a preobjednal vás na iný dátum (skoro o mesiac neskôr),lebo sa dieťatko neotocilo?ani fotky ani papiere mi nedali ..niiic..🤷

lula313
13. aug 2019

Buď zvyknú tá poslať poprechádzať sa, alebo daju nový termin. Stalo sa mi to, len termin som mala do dvoch týždňov. Radšej nech to pozrú dôkladne akoby tá mal poslať domov s nekompletnym pozretim.

maybemom
13. aug 2019

To že sa bábo nechce otočiť lekár veľmi ovplyvniť nevie..Pri niektorých meraniach ho potrebuje mať dobre otočeného, aby boli hodnoty korektné..Ale termín o mesiac mi príde neskoro, na každý ultrazvuk sú dané vhodné týždne, kedy sa majú vykonať 🙄

alilka
autor
13. aug 2019

@lula313 poslali mi prejsť sa,45 minút a nič..tak sme šli na nákupy a obed že snáď..robili potom 3ti usg a zasa nič..malý sedel v tureckom sede 😂😲 tak nás preobjednali na 3.9..

lula313
13. aug 2019

@alilka tak lekár urobil, čo bolo v jeho silách. Ale keď dieťa nechce, veľa s tým neurobis🤷🏻‍♀️

alilka
autor
13. aug 2019

@lula313 veď hej .len som chcela vedieť či to tak robia dr bežné. 😉 Viem že mu tam ostávali už len asi 4 hodnoty čo potreboval odmerať ..tak som teda spokojná..ďakujem 😉

lula313
13. aug 2019

@alilka určite urobil viac ako bolo nutne. Ja som bola na morfo aj u svojho doktora a ten má ani poprechádzať sa neposlal, len má hneď preobjednál, lebo by som mu narušila harmonogram objednaných pacientiek🙈 takze Ano, je to v poriadku ako postupoval

evkamotka
13. aug 2019

Nie ale mne fotky nedava nikdy ak ta to utesi. Ziadnu nemam ani mat nebudem

alilka
autor
13. aug 2019

@evkamotka tak ale toto nerobil môj dr ale odborník.zaplatili sme za to dosť aby nám fotku dal..a tí platení lekári foto dávajú 😁 moja gyn mi tiež len na usb stiahne,nič viac ..