icon

Morfologický ultrazvuk

danulik333
26. aug 2022

Ahojte dievčatá a mamičky, viete mi poradiť, mam sa objednať na morfologicky ultrazvuk na základe odporučenia môjho gynekológa. Sestrička mi vypisala nasledovných lekárov, ktorých mám skúsiť pozrieť a vybrať si. Sú to:
Mudr. Ferianec
Mudr. Slezák
Mudr. Čunderlík
Mudr. Holáň
A Gynaex
Viete mi poradiť s akým máte najlepšie skúsenosti, tiež aj podľa odbornosti lekára, a tiež aký majú cenník vyšetrenia.
Zatiaľ som sa dovolala len Mudr. Čunderlíkovi, a že platí sa uňho 100 eur. Tak neviem či mám ísť k nemu. Už sme si platili trisomi test a dopadol nám v poriadku 🙏. Ďakujem krásne za všetky rady 🙏❤️

pribinak
26. aug 2022

@danulik333 mudr. Cunderlik je skvelý. Vysvetli, poukazuje. Je to 100% odborník, má ľudsky prístup a normálne komunikuje

lienka.7
26. aug 2022

@danulik333 pri prvom som bola u Slezaka v Petržalke. Pri druhom uz mal všetko obsadene (ze je tam len 2 dni), detto Holan. Cunderlikovi som sa nevedela dovolať tak som skúsila Koch a bola som tam u Ditteho. Termin som mala o 2 dni, nie sa objednávať pomaly mesiac-dva dopredu. Cize aj podla toho ako ti to "ponahla" vyberaj.
Ešte dodám ze s výmenný lístok som platila tusim okolo 20€.

denden77
26. aug 2022

ja som bola u Holana na vymenny listok.. platila som za registraciu 33€.. plus za fotky.. za mna tip top 😊
len teda mava brutal plno, cize netreba cakat s objednavanim 🤷‍♀️

danulik333
autor
26. aug 2022

@denden77 ďakujem krásne no chcela som skúsiť volať aj jemu, no neviem nájsť naňho číslo, že pracuje v ProCare central, mam volať na to privátne call centrum? Ďakujem

denden77
26. aug 2022

@danulik333 ano, tam som volala.. dali mi info., potom volali spat aj s terminom 😊 bola som 2x a bola som fakt spokojna 😊

danulik333
autor
26. aug 2022

@denden77 ďakujem super no skúsim a ešte cenu mali prosím Vás akú?

bluemoon24
26. aug 2022

@danulik333 k Holanovi treba napsat na email prenatal@procare.sk ne volat na call centrum (tak mi rekli na call centru), oni si objednavaji zvlast, do emailu uved svoje osobni udaje + termin posledni MS, podle toho ti priradi termin, pokud maji volno. Ja jsem se tam chtela objednat mesic a pul dopredu a termin jsem uz nedostala. Nechtelo se mi platit 100€ u Cunderlika, tak jsem sla do Kocha. Tam zalezi na koho natrefis no. U me to bylo nic moc + tam nemuze partner s tebou, pokud se nic nezmenilo.

danulik333
autor
26. aug 2022

@bluemoon24 ďakujem krásne za info, no skúsim napísať, snáď budem mať šťastie 🙏

lienka.7
26. aug 2022

@danulik333 ano, do procare musis mail pisat, to ide mimo ich call centra. Musis napísať aj v ktorom si teraz tt.
Mne dávali termin o 2 mesiace 😔
Tak držím palce. Pripajam, čo mi odpísali...

danulik333
autor
26. aug 2022

@lienka.7 ďakujem veľmi pekne, no už som im písala, tak som zvedavá 🙏

lienka.7
26. aug 2022

@danulik333 drzim palce ✊ Inak keď budeš volať tomu cunderlikovi, nechaj mu odkaz, sestricka sa ti ozve naspäť. Tých zvyšných 2 som potom už neskúšala, uz som mala termin u Kochá 😊
Ja som aj tam bola spokojná + dostala som tusim aj 4 fotky (v cene).

danulik333
autor
26. aug 2022

@lienka.7 no veď to hej, len som dostala výmenný lístok od gyn len včera to som riešila hneď objednávku na genetické testy a dnes už od rána riešim toto, tak snáď sa mi podarí zohnať normálny termín

lienka.7
26. aug 2022

@danulik333 verím ti, ja som tiež hned od gynekológa volala slezakovi a sestricka ze k nemu sa objednávajú uz od 15tt aby mali termin🤦‍♀️
Ja som bola tusim v 20tt vtedy. Cize som mala fakt nervy, ze snad nic ani za 2 tt nezozeniem😔
Inak naco mas genetické testy, ak sa môžem spýtať?

denden77
26. aug 2022

@danulik333 platila som tu registraciu tusim 33€ + fotky.. ale v 2020 😊

hviera81
26. aug 2022

ja to zhrniem, zavolaj vsade, uvidis kde ti daju termin, lebo to sa musi stihnut do nejakeho tt.
ak ani jeden, tak Kotek Vajnory - platilo sa aj tam, ale termin mal celkom rychlo. a celkom bol aj v pohode.

hviera81
26. aug 2022

ja som bola pred vyse rokom, holan a slezak nemali terminy a cunderlikovi som sa nevedela dovolat. tak som sla do tych vajnor

danulik333
autor
26. aug 2022

@lienka.7 doktor ma tam poslal pre istotu, lebo mam už 40 a prvorodička, tak chce, aby bolo všetko podchytené. A po pravde už by ma ani nenapadlo, že sa to podarí. Dlhé roky sme sa snažili a neúspešne, a keď som si povedala, že ak sa to nepodarí do 40, tak už som s tým zmierená, a osud to zariadil po svojom 😊 tak preto nechcem nič podceniť

hviera81
26. aug 2022

z genetiky ta budu tlacit do amnio. priprav sa na to. mala som 39, minuly rok, a vsetci ma do toho tlacili

danulik333
autor
26. aug 2022

@hviera81 no práveže sa ma hneď sestrička pýtala, keď mi vyšiel trisomy test v poriadku, že či budem chcieť aj amnio. Povedala som, že nie a dokonca mi ju neodporúča ani gyn. sestrička, preto radšej, že odporúčajú si zaplatiť trisomy testy

lienka.7
26. aug 2022

@danulik333 pokial neplanujes ist na amnio, tak na tu genetiku ist ani nemusíš. Je to potom zbytočnosť. Pokial mas výsledky OK, nie je sa čoho báť. Ja som mala prve v 37 a tiež ako prve som hned povedala ze do brucha si nic pichať nedám, keďže kamoska tak potratila... trisomy testy boli OK, zaplatila som si ich. vek je len jedným z faktorov, mas tu kopec príspevkov ako mali zial postihnuté detičky aj mladé baby okolo 20tky.
Morfo utz ked ti vyjde tiez fajn, niet sa čoho obávať.

danulik333
autor
26. aug 2022

@lienka.7 ďakujem veľmi pekne za podporu, no ved uvidím čo mi povedia, ak ma tam teda poslal lekár, pojdem, ale tiež si do brucha pichať nič nebudem, výsledky mam zatiaľ všetky v poriadku.

hviera81
28. aug 2022

ako pise @lienka.7 genetika je len pokec. priprav sa na rodokmen teba a tvojho partnera. popravde take veci sa pytali, ze o partnerovej rodine ako netusim.....
a nechapem teda ak ti neodporucaju amnio, tak preco ta posielaju na genetiku?

katemiss90
4. mar 2023

Ahojte mamičky, pred pár týždňami som absolvovala okrem morfologického ultrazvuku aj novinku - fetálnu echokardiografiu. Srdiečko skontroloval ultrazvukom priamo pediatrický kardiológ, docent Olejnik. Na internete som našla, že je prednosta v detskom kardiocentre v Bratislave a vraj absolútna špička na Slovensku.

Toto je moje druhé tehotensvo a keďže to prvé bolo rizikové, chcem pre to spraviť maximum, aby všetko bolo v poriadku.

PS: Ak by ste mali záujem, chodím na kliniku Gynaex, platila som 100 € a v rámci toho som mala 2 vyšetrenia - morfológický ultrazvuk gynekológom a aj kontrolu srdiečka kardiológom, všetko "pod jednou strechou". Odporúčam!