icon

Môžem v 14tt treščiu pečeň?

paulinafabryova
1. apr 2020

Ahojte môže sa v tehotenstve jedavať treščia pečeň na spôsob pomazanky ? Čítala som že pečienka sa nesmie. Ďakujem )

dublinka22
1. apr 2020

ahoj, s pečienkou to netreba preháňať, ale ak si dáš z času na čas tak je to v pohode. ja som už 29tt a už som ju párkrát jedla 🙂

paulinafabryova
autor
1. apr 2020

@dublinka22 ráta sa aj treščia pečeň ?

hennyinnsbruck
1. apr 2020

Ked mas na to chuť kľudne si daj.. Ja som mala kuracia pečienka obdobie behom 2 týždňov som ju asi 3x jedla. Proste chuť som na ňu mala... Čítala som ze v 2 trimestri je to aj zdravé dokonca. 🤷‍♀️

jaskolka
1. apr 2020

Veď jej nezjes kilo, tak v pohode to je 🙂. Ja som tiež mala chuť trebárs na hemendex, či praženicu, čo vraj tiež sa nesmie, že vajíčka atď, a pražené, alebo chilli čipsy,paštéta... Keďproste bola chuť, zjedla som, kávu tiež pijem jednu denne, aj doktorka to schválila, že s mierou jest všetko. Aj bryndzové halušky asi od 6 do 8 týždna mi neskutočne šli na chuť, potom utalo a už ani cítiť ich nemôžem 🙂. Čiže telo samo vie, čo chce a potrebuje a pýta si to

norikaro
1. apr 2020

ale preboha presne tak nezjes kilo na posedenie. kludne si daj ak mas na nu chut. treba len vsetko tak povediac s mierou a potom to nema ako uskodit

dublinka22
2. apr 2020

@paulinafabryova určite, tak ako píšu baby všetko s mierou. hlavne nestresuj ak zješ niečo čo bude na nejakom fóre napísané že to nemáš jesť vôbec. treba to brať ako odporúčania, aby všetko prebehlo bez väčších komplikácií.