icon

Nespavosť

vasjar
20. okt 2022

Prosím poraďte! Nemôžem spať! Žiadne homeopatiká ani cajiky nepomáhajú. Chcela by som sa konečne vyspať než sa narodí druhé babo. Avšak neúspešne. Zaspím ookolo 9 a už som hore o 1. Už sa ani nepamätám kedy som sa poriadne vyspala bez prebúdzania :(

nika11103
20. okt 2022

Ja tá nechcem strašiť , ale ja cca od mája nespím . Naozaj nespím . “Zaspim” okolo polnoci jednej ráno a už len každú polhodinu výnimočne hodinu behám na wc . Za noc som hore aj desaťkrát takze ráno sa budím horšie akoby som ani nespala . Najdlhšie čo vydržím spat vkuse je hodina . Musíme vydržať 🥺

deti95060810
20. okt 2022

@vasjar od 9 do 1 to máš asi tak 4 hodiny... to nemáš najhoršie... 😉
v lekárni sa opýtaj či môžeš Dospinox... je to spray- dáva sa aj deťom ....stojí cca 13e

bessdonna
23. okt 2022

@vasjar mas tehotensky vankus?mne neskutocne pomohol

mooonika1975
23. okt 2022

@vasjar joj, bez prebúdzania nespim odkedy mám deti. Zobudim sa aj xkrát za noc.

vasjar
autor
23. okt 2022

@bessdonna mam, ale to nemá s tým nič spolocne.

bessdonna
24. okt 2022

@vasjar chapem.v prvom tehu som to mala,ja som uz mala vidiny normalne😭napada mi len kamilkovy caj s medom,vlazne mlieko s medom a skoricou,relaxacna hudba,meditacia.joga od gemini centrum na dobry spanok,je to na joutube.

maminkapb
8. nov 2022

@vasjar aj ja som nespavka, od zaciatku tehotenstva, respektive zacalo to este mesiac pred otehotnenim z prace a este to nepreslo, ja zas niekedy zaspim hned ako lahnem to je okolo pol 11, ale zobudim sa zakazdym su 2 hodiny a potom je tiez problem zaspat, sa tocim ako kura na grile, a ked nahodou zaspim, tak do rana sa este 4x preberiem alebo sa mi vecer neda zaspat aj ked vyzyvujem, potom nejakym zazrakom zaspim a tiez som 300x hore do rana, vcera v noci som spala asi 3hodiny dnes tak podobne a uz mi to leze na nervy. Termin mam v aprili