icon

Odpor k mäsu v tehotenstve

lenuska9999
19. feb 2022

Ahojte baby. Som v 19tt a od začiatku tehotenstva mi smrdí mäso. Hlavne to kuracie, to mi smrdí úplne najviac.. nezjem ho ani nasilu.. no teraz je to už lepšie tým, že nemusím utekať von z obchodu keď idem okolo mäsových pultov a dokážem už malemu aj navariť mäso. (Predtým musel manžel a ja som musela utekať do druhej izby)... tie čo ste to mali podobne, prešlo vas to kedy ? Ešte počas tehotenstva, hneď po pôrode alebo až istý čas po pôrode?? Ja už snívam o mäse 😀 už mám normálne poradovnik, že co si dám ako prvé. Je to klobasa s chrenom a horčicou 😀

romikk22
19. feb 2022

@lenuska9999 aj ja som to mala 🙂 mne to prešlo cca v 6 mesiaci a odvtedy papám mäsko.. A to som si predtým myslela ze ho už nikdy nedám fo úst tak mi strašne smrdelo

lenuska9999
autor
19. feb 2022

@romikk22 bože ani nevieš ako si ma potešila 😀

sapetka
19. feb 2022

Mna to preslo asi v15tt. Lenze ja som 🤮uz len pri pomysleni na maso

lenka7477
19. feb 2022

Ja som to mala rovnako - ale až pri dcére 🙂 Od začiatku som to brala ako istotu, že to bude dievka 🙂 Lebo pri chalanoch mi nič také nevadilo 🙂 Ja som ho nemohla cítiť surové, aj keď ono vlastne žiadnu vôňu nemá , ale tých prvých pár minút čo sa smažilo bolo ťažkých. To mal muž na starosti ... Tehotenstvo je ,,čarovné ,,😀

vierka05
19. feb 2022

No, a ja to mam stale..v tehotenstve maso ani citit led sa varilo ale sem tam som zjedla..4 mesiace po porode ho sice spapam ale chut a vona je uplna ina..

eriksonka1234
19. feb 2022

@lenuska9999 to si na tom ešte dobre, ja som pri synovi nemohla nič, iba suchý rožok s vodou🤷‍♀️

lenuska9999
autor
19. feb 2022

@lenka7477 aj u nás to vyzera na dievčatko 😀 asi je to tak s dievčatami
@eriksonka1234 ja som na tom bola donedávna podobne. Schudla som kvôli tomu 8kg , no už sa to zlepšilo a posledne 2 -3 týždne nevraciam a pomaličky začínam jesť tie veci, co som sa na nich nemohla donedávna ani pozrieť.. len to mäsko už by som si dala 😏

dadulamamula
19. feb 2022

@lenuska9999 ja som pri oboch nezniesla kosti z mäsa, alebo čisto kuracie mäso.. Napríklad bravcove mi nevadilo, ale moc som tomu mäso za celé tehotenstva nedala...🤣 Jednoducho som to nemusela nejedla, nechutilo mi..

sim_mi
19. feb 2022

28tt, vadi mi este stale, ale uz ma z neho nenapina 😂 aj vyvar uz mozeme varit, no nezjem ho ani nahodou.

mimzy123
20. feb 2022

Ja som to tiež tak mala, a vôbec mi nechutilo do konca tehotenstva. A bábätko malo krvnú skupinu A. Lebo som sa nemohla dojest zeleniny. Takže je to podľa toho akú krvnú skupinu ma tvoje malé v brušku.

elizabet173
20. feb 2022

@lenuska9999 ja som mala odpor k mäsu a k ešte asi k 150 ďalším jedlám, keby som ti opísala môj jedálniček počas prvej polovice tehotenstva, tak odpadneš. Aj tak väčšina skončila vo WC mise, takže bolo vlastne jedno, čo zjem. Najhoršia u mňa bola vôňa alebo teda smrad smaženej cibule. Dieťa zdravé, takmer 4 kg.

biankaaaa
20. feb 2022

Ja celkovo nie som nejaký veľký fanúšik mäsa, ale počas tehotenstva mi bravčové extrémne smrdelo, až mi žalúdok obracalo😅 po pôrode sa to napravilo

lenuska9999
autor
20. feb 2022

@elizabet173 aj mne takto smrdí cibuľa a cesnak 😀 prešlo to po tej prvej polovici tehotenstva, alebo až po pôrode?

petko81
20. feb 2022

@lenuska9999 ja velmi mesko som nemusela ani pred otehotnenim
Omacku, guľáš zjem len mesko necham na boku. Aj risky pojem.
Len to varene mi nejako nechuti.

elizabet173
20. feb 2022

@lenuska9999 pri prvých pohyboch to začalo ustávať, v šiestom mesiaci som sa cítila už úplne normálne, iba bruško rástlo

adriannasvk
20. feb 2022

Keby len maso,pri starsom som zozrala vsetko okrem segedinu,ktory inak zboznujem,skoro som sa 🤮 ked som ho varila...ale pri mladsom ma napinalo zo vsetkeho...ovocie,zelenina,cokolvek zdrave...proste 🤮len hranoly,langose,pizza a podobne somariny mi sli na chut,doslova som sa nutila jest zdravsie...

xtimkax
26. feb 2022

@eriksonka1234 ja jem len vianocku s nutelou alebo rezanky s tvarohom a to som mega mäsozravec... Teraz mi smrdi skoro uplne vsetko. Uz ani neviem co jest

nikoleta1234
26. feb 2022

@lenuska9999 áno prešlo cca v 15 TT

domcatko1811
26. feb 2022

Ja som v ôsmom mesiaci a od začiatku tehotenstva nemôžem mäso ani cítiť... 😣 A pritom som čistý mäsozravec, tak dúfam, že sa to po pôrode upraví a že malá nebude vegetariánka... 😅