Odporúčte kliniku v KE na glukózový test, kde je normálne wecko
Ahojte, mam taku otázku ohladne testu na glukozu a wc. Otázka znie - kde ste boli v ke na test a bolo tam voľne dostupné wc kde mozem v pohode chodit aj viackrát za sebou a poprípade nie milión ludi v čakárni? Pytam sa pretoze ma pani doktorka poslala na polikliniku pri starej nemocnici , no ako tehotna teraz behám stale na wcko aj viackrát za sebou , nemozem si proste pomoct. A ked som tam prisla ,tak som ostala zaskočená ze wcko tam bolo na kľúče a nevedela som si predstavit ,ako by som to tam prežila co len 15 min ,kym som cakala kym ma vezmú. Bolo tam plno ludi a keby nahodou mi bolo treba vracať , tak to ani nehovorim. Tak som odisla ze najdem ine pracovisko. Ďakujem velmi by mi to pomohlo.
@danianela ahoj, ja som cca pred 4 rokmi bola oproti kulturparku. Na vysledok cakas popri ich recepcii, kde za recepciou bolo aj wc. Pomerne ciste ako si pamatam. Skus tam, myslim ze tie pomery resp. prostredie tam udrziavaju.... Teda dufam, lebo v jari by som tam chcela ist opat 😉
Aj ja som bola na kukucinovej a bolo super.
@vierkaviera dakujem vyskúšam🙂
@vierkaviera a napadlo mi este , objednáva sa tam? Mam od gyn lístok
@danianela neviem, vola sa to tusim ria laboratoria alebo tak nejak. Skus tam cinknut

@danianela asi vsade maju zabezpecene WC kľúčom. Mozno Šaca je na inej urovni.