Opakované krvácanie
Ahojte Babenky. Chcem sa spytat, ci ste uz boli na tom tak isto ako ja? Zacala som krvacat najprv 17. Tyzdni tehotenstva, potom 18. a teraz 19. Tyzdni tiez. Opakovane ma hospitalizovali, uz treti krat, ale jedina diagnoza, ktoru mam je nizko ulozena placenta. Mate podobne skusenosty s tym?
Nemas co viac spravit len lezat a kludovy rezim.
@shades3 aj ja som to hladala na internete, lezat, v niektorych pripadoch treba mat aj hore nohy. Dufam,ze mne sa este vysunue hore ta placenta.
@kikalea1313 to dufam aj ja 👍 Mna lekar kludne poslal do roboty, ze pozrie sa na to v 30tt a ak sa neposunie, tak bude sekcia. Proste neriesi - on nic neriesi...😂😂😂 Tak hadam sa nic nestane, v praci nohy moc hore nedam 😂
@shades3 ty aspon mozes chodit do roboty, ja nemozem nic. Momentalne som v nemocnici. Ale chvala bohu teraz nekrvacam.
@kikalea1313 no moc sa mi tam veru nechce 😂😂😂

@kikalea1313 ahoj, osobne nie, i ked mam tiez nizko placentu, som v 21tt, spinenie len v 7 a 9 tt. Ale vela som si o tom googlila, a vraj je to bezne pri nizko polozenej placente. Ale treba casto kontrolovat, ak az prekryva krcok... drzim palce!