icon

Partner sa ma bojí dotýkať počas tehotenstva

dominika77743
23. feb 2025

Som v 20. tyzdni tehotenstva a citim sa divne, ked ma ignoruje. Stretli ste sa s tym niekto? Ako ste to riesili? Je normalne, ze sa mu to zda tak vazne? Nechcem sa citit odtazita, ale zaroven rozumiem, ze je z toho nervozny. Ako ste sa vy s partnerom vyrovnali s podobnymi obavami?

dominika77743
autor
Autor odpoveď zmazal
larisa245
23. feb 2025

@dominika77743 podobne je to u mňa tiež sa bojí aby neublížil babetku ale potom ho prrsvrdcim pretože somnou niekedy hormóny valcuju 😅

colsami
23. feb 2025

Ano niektori chlapi s tym problem maju, nie je to naozaj nic nezvycajne. U nas to bolo podobne. Akonahle sa vzdy trochu zacalo rysovat brucho, koniec. Takze bud v pohode, par mesiacov vydrzis.

marianarem
23. feb 2025

@dominika77743 Ano, niektori chlapi to tak maju. Moj to tak nemal, ale u kamosiek som sa s tym stretla, nie je to neobvykle.

jomarch
24. feb 2025

chapem ako sa citis 🙈 my sme to takto nemali, ale predpokladam, ze je to o vnimani tela. dokym som nebola tehotna, tak som si to tiez vselijako predstavovala, myslela som si, ze ma brucho bude tahat (ok ku koncu tahalo), ze to bude celkovo take krehke. ty sa vnimas s bruskom, vies ze sa ti nic nestane. vies ze to babo je tam poriadne ukryte. ked ma mala kopala, tak som muzovi kazala ze musi tou rukou pritlacit, aby nieco citil, ze to pri takom letmom dotyku brucha neuciti 😂 neviem ci chapes co myslim. on ta vnima krehkejsie ako v skutocnosti si. skuste sa o tom porozpravat. mrzi ma, ze to tak mate, duplom skrz hormony, co vedia narobit svoje

svetlonos
24. feb 2025

@dominika77743
ak sa len boji, vezmi so sebou ku gynekológovi nech mu vysvetli, ze nemá tebe ani babu ako ublížiť. To by mohlo pomôcť.
Pokial ma iný dôvod, tak veru pomôcť neviem.
Niektorí sú z toho zmenilo brucha a ze tam "nieco" rastie a hýbe sa priam zdeseni a znechuteni. Nie ze by to dieta nechceli ale tehotenstvo ako také je im nepríjemné.